• BIST 8860.44
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞHANE’DEN RİZE’YE UZANAN TEŞEKKÜR

14.09.2023 12:36
GÜMÜŞHANE’DEN RİZE’YE UZANAN TEŞEKKÜR
Gümüşhane’de ikamet eden Engin Şen, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak - Burun - Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Yemiş tarafından ameliyat edildiğini ve sağlığına kavuştuğunu

GÜMÜŞHANE’DEN RİZE’YE UZANAN TEŞEKKÜR

Gümüşhane’de ikamet eden Engin Şen, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak - Burun - Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Yemiş tarafından ameliyat edildiğini ve sağlığına kavuştuğunu belirterek Gümüşhane’den Rize’ye, Doktor Tuğba Yemiş’e teşekkür ve selam gönderdi.

Gazetemizi ziyaret eden Engin Şen,  yaptığı açıklamada, “Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde de uzun süre görev yapan KBB Uzmanı Tuğba Yeşim; çok hassas olan kulak rahatsızlığım ile yakından ilgilendi. Daha sonra Rize’ye giden ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak - Burun - Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi olan Tuğba Yemiş Hanım’a Rize’ye giderek ameliyat oldum. Doktor Tuba Yemiş Hanım, doktorluğundaki başarının yanı sıra, mütevazılığı, kişiliği, hastalarına verdiği güven ve mesleğindeki başarısı dolayısıyla bütün hastaları tarafından takdir edilmektedir.  Hastaları her aradığında telefonlarına cevap vererek hastaları ile ilgisini devam ettiren Doktor Tuğba Hanım’a ben de öncelikle hayır dualarımı gönderiyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABER: Rüveyda USTA

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim