• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE’DEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİLER

22.03.2024 12:13
GÜMÜŞHANE’DEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİLER
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan, beraberinde DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi ile birlikte Bayburt ve Gümüşhane’de bir dizi incelemelerde bulundu.

GÜMÜŞHANE’DEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİLER

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan, beraberinde DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi ile birlikte Bayburt ve Gümüşhane’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Kılıçaslan’ın Gümüşhane’de ki temaslarına geçtiğimiz günlerde Bölge Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılan Ümit Yayla’da eşlik etti.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Cengiz Han Kılıçaslan ve beraberindeki heyetin Bayburt’ta bir yaptığı incelemelerin ardından Gümüşhane’ye geldiği kaydedildi. Yapılan açıklamada Genel Müdür yardımcısı Kılıçaslan’ın Gümüşhane temaslarına yer verilirken, içmesuyu isale hattı ve arıtma tesisi inşaatında çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Gümüşhane'ye memba kalitesinde içmesuyu getirileceği dile getirilen açıklamada, “2022 yılında ilk suyu tuttuğumuz ve an itibariyle yüzde 100 doluluk oranıyla çalışan Bahçecik Barajı'nın yanı sıra; yapım çalışmaları devam eden içmesuyu isale hattı ve arıtma tesisi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Bahçecik Barajı’ndan alınacak ham suyun arıtılmasını sağlayacak 25 bin metreküp kapasiteli arıtma tesisi ile birlikte 29 kilometre uzunluğunda inşa edilen isale hattı inşaatlarının şantiyesinde işerimizin son durumu hakkında brifing alındı” ifadeleri kullanıldı.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan ve beraberindeki heyet daha sonra Gümüşhane merkeze bağlı Tekke Köyünde yürütülen makinalı çalışmaları yerinde inceledi. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçaslan personeller ile de hasbihal ederek, görevlerinde başarılar diledi. Daha sonra da merkez ilçesinde devam eden taşkın kontrol inşaatlar yerinde incelenerek, işlerin son durumu hakkında detaylı bilgi alındı.

Genel Müdür Yardımcısı Kılıçaslan ve beraberindeki heyet son olarak Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamlarında ziyaret etti. Bölge Müdür Yardımcısı Ümit Yayla’nın da hazır bulunduğu ziyarette; Gümüşhaneli vatandaşların hasretle beklediği İçmesuyu projesi başta olmak üzere, il genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarımın son durumu istişare edildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim