• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

GÜMÜŞHANE’DE ‘SEYR-İ RAMAZAN’ CANLI RAMAZAN PROGRAMI

19.04.2021 12:19
GÜMÜŞHANE’DE ‘SEYR-İ RAMAZAN’ CANLI RAMAZAN PROGRAMI
Geçtiğimiz ocak ayından beri Youtube üzerinden Gümüşhane’ye özel içerikler yayınlayan ‘Santa Medya’ bu kez Ramazan ayına özel “Seyr-i Ramazan” isimli iftar programını kentin simgelerinden Kemaliye Camiinden canlı yayınla gerçekleştiriyor.

GÜMÜŞHANE’DE ‘SEYR-İ RAMAZAN’ CANLI RAMAZAN PROGRAMI

Geçtiğimiz ocak ayından beri Youtube üzerinden Gümüşhane’ye özel içerikler yayınlayan ‘Santa Medya’ bu kez Ramazan ayına özel “Seyr-i Ramazan” isimli iftar programını kentin simgelerinden Kemaliye Camiinden canlı yayınla gerçekleştiriyor.

Gümüşhaneli üç gencin bir araya gelerek oluşturduğu Santa Medya, Youtube üzerinden yayın yapmaya devam ediyor.  Gümüşhane’nin tanınmış ve önde gelen isimlerini konu alan Sarı Koltuk programı ile dikkat çeken Santa Medya Gümüşhane’ye özel içeriklerine Ramazan programı ile devam ediyor.

Merkez Kemaliye camiinden her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri canlı yayınlanan Seyr-i Ramazan programı özel konukları ile iftara 1 saat kala Youtube üzerinden yayına giriyor.

Ramazan’ın ilk günü yayına başlayan Seyr-i Ramazan programının ilk konuğu ise Gümüşhane İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık oldu.

Genç hafız Melih Muaz Çoban’ın sunuculuğunu üstlendiği program birbirinden değerli konuklarla Ramazan ayı boyunca ramazan, oruç, Kur’an, Peygamber efendimizin (SAV) hayatı, namaz gibi konularla Kemaliye Camiinden yayınlanmaya devam edecek.

Konu ile ilgili konuşan Santa Medya kurucularından Abdurrahman Selvi “Biz üç arkadaş, Gümüşhane’ye özel bir şeyler yapmak için yola çıktık. Gümüşhane’de bir yayın mecrası eksikliği hissediliyordu. Bizde buradan yola çıkarak kıymetli arkadaşlarım Ahmet ve Halit ile birlikte Santa Medya’yı kurduk. Sosyal medya kanalı Youtube üzerinden Gümüşhane’ye özel içerikler yayınlıyoruz. Gümüşhane’ye değer katan isimleri konuk aldığımız Sarı Koltuk programımızla yayına başlamıştık. Programımız çok sevildi, çok güzel geri dönüşler aldık. Ramazan ayı yaklaşınca neler yapabiliriz diye kafa yorduk ve ‘Neden Günüşhane’ye özel bir Ramazan programı olmasın ki?’ sorusunu düşündük. Uzun istişareler ve teknik hazırlıklar sonunda Gümüşhane’ye özel canlı yayınla Seyr-i Ramazan programımızı yapmaya karar verdik. Gerekli izinleri alarak Kemaliye Camiinden yayına başladık. Ramazan boyunca da her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri iftara bir saat kala birbirinden değerli konuklarla Kemaliye Camiinden canlı bağlantıyla Youtube üzerinden yayında olacağız. Bütün Gümüşhaneli vatandaşlarımızın izlemesini ve bize destek olmasını temenni ediyoruz. Program için izin sürecinde bize destek olan Gümüşhane Valiliğine ve İl Müftülüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Ramazan’dan sonra da Gümüşhane’ye özel yayınlar yapmaya devam edeceğiz. Teknik ekibimizde bizlere yardımcı olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyor ve buradan bütün hemşerilerimize Hayırlı Ramazanlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim