• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 23 °C

GÜMÜŞHANE’DE OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ YAPILDI

27.05.2015 10:05
GÜMÜŞHANE’DE OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ YAPILDI
Gümüşhane’de Aysın Rafet Ataç İlkokulu tarafından 6 sınıf, 6 öğretmen ve 150 öğrencinin katılımıyla ‘Okuma Bayramı’ etkinliği gerçekleştirildi.

Birinci sınıfa giden öğrencilerin görev aldığı etkinlik Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa okul Müdürü Köksal Ceylan, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Birinci sınıfa giden 2 öğrencinin sunuculuğunu gerçekleştirdiği programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Köksal Ceylan, Türkiye’de okuma yazma oranının yüzde 97’ye ulaştığını, yeni nesillerle birlikte hemen hemen okuma yazma bilmeyen kimse kalmadığını söyledi. Konuşmasında öğretmenler, veliler ve öğrencilere de seslenen Ceylan, çocuklara “Annenizi, babanızı, öğretmenlerinizi ve arkadaşlarınızı sevin, çalışkan ve dürüst olun” tavsiyesinde bulunduktan sonra “Bugün çocuklarımıza fırsat verildiğinde neleri başaracağını hep beraber seyredeceğiz.” dedi.
Yaklaşık 2 saat süren programda minik öğrenciler öğretmenleri ve ailelerinin katkılarıyla öğrendikleri şiir ve şarkıları seslendirirken, program boyunca skeç, okuma masalı, rond, dans, müzik ve oyun gösterilerini başarıyla gerçekleştirdi.
Çocukların sahne performansı göz doldururken, salonu hınca hınç dolduran aile bireyleri ise onları en mutlu günlerinden görüntülemek için yoğun çaba gösterdi. Programda hemen her veli cep telefonu veya dijital kamera ile çocuğunu sahnede kayıt altına aldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim