• BIST 9722.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 23 °C

Gümüşhane’de LYS toplantısı

06.05.2016 12:59
Gümüşhane’de LYS toplantısı
Gümüşhane’de LYS toplantısı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya 2015-2016 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılması nedeniyle Ortaöğretim, Mesleki Teknik ve Din Öğretimine bağlı okulların müdürleri ile toplantı düzenledi.

Kurumun toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş,  Şube Müdürü Nilgün Seçen, okul müdürleri ve eğitimden sorumlu müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, “2015-2016 eğitim öğretim yılının son virajına girmiş bulunmaktayız. Havaların ısınmaya başlamasıyla öğrencileri sınıflarda tutmak da zorlaşmaktadır. Ancak biz öğrencilerimizi birebir daha yakinen takip etmek zorundayız.  Bunun için daha çok çaba ve gayret göstermek durumundayız. Takiplerimizi sıklaştırarak devam ettireceğiz. Çünkü eğitim öğretim devam ediyor. LYS maratonu henüz sonuçlanmadı. Öğrencimizi motive ederek sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamalıyız. Bu konuda tüm arkadaşlar en ufak gevşeklik göstermeden yollarına devam edeceklerdir. Pansiyonlarımızdaki etütlerimizi takip edelim. Kurum kültürü oluşturmak için sistemli ve kurallı olmalıyız. Bunu yaygın hale getirmeliyiz. Bağımlılıkla mücadele kapsamında eğitimler sistemli olarak planlandığı şekilde devam edecektir. Yaz kursları ile ilgili çalışmalarımızı şimdiden planlayalım” dedi.

Şahinkaya, açıklamalarının ardından her okul bazında ayrı ayrı YGS sonuçları üzerinde değerlendirmeler yaptı. Gelinen noktayı daha ileriye taşımak amacıyla tüm çaba ve gayretin gösterilmesi için okul müdürlerine tam destek olacağını belirtti.

Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/gumushanede-lys-toplantisi-h15016.html#ixzz47slvHA21 
Follow us: @gumushane on Twitter | gumushane.gen.tr on Facebook

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim