• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 15 °C

Gümüşhane’de İkinci Arçelik Bayi açıldı

21.04.2015 19:28
Gümüşhane’de İkinci Arçelik Bayi açıldı
Karşıyaka Mahallesi İmamoğlu Sokakta açılışı yapılan Arçelik Bayisine Belediye Başkanı Ercan Çimen, İsmail Akçay, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylarından Mustafa Canlı ve Murat Bal, iş adamları, vatandaşlar katıldı.

bugununnnn-(1)-053.jpg

Düzenlenen açılış programına katılan Çimen konuşmasında:

 Birçok yerde söylediğim gibi bu tarz iş yerleri artık Gümüşhane’mizin olduğunu ifade eden Çimen, “İnanıyorum ki hedefleri bununla kalmayacak diğer illerle rekabet yapabilecek düzeyde farklı iş yerleri açılmasını Gümüşhaneli olarak istiyoruz. Canlı Grup olarak da farklı ve güzel işler yapmanızı diliyorum. Allah bol kazançlar nasip etsin” dedi.

Akçay konuşmasında: Hüseyin Canlı’nın oğlu Cihan Canlı ilimize yaptığı yatırımdan dolayı kendisine teşekkür etti. Akçay, “Gümüşhane’ye vefa borcumuzu ödemek böyle bir şey olsa gerek, bu yatırımı il dışında da yapabilirdi. Fakat bu yatırımı Gümüşhane’de yapmayı öncelikli olarak değerlendirdi. Kendi memleketine hizmet etmek için böyle bir yatırımı Gümüşhane’mize yapmış oldu. Göstermiş olduğu yüreklilikten dolayı kendisini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından dua okunarak Arçelik bayisinin açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi Belediye Başkanı Ercan Çimen, İsmail Akçay, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Mustafa Canlı, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Murat Bal ve Hüseyin Canlı’nın oğlu Cihan Canlı kesti.

Düzenlenen program kurdelenin kesilmesinin ardından katılımcılara ikram sunarak devam etti. Program Ercan Çimen’in Arçelik bayisini gezmesi ve bayide bulunan Eşyalar hakkında bilgi almasıyla son buldu.

Ramazan YETİM

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim