• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜMÜŞHANE’DE HİZMETE ‘ÜSTÜN’ DESTEK

23.05.2016 16:53
GÜMÜŞHANE’DE HİZMETE ‘ÜSTÜN’ DESTEK
İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, “İller Bankası olarak, Gümüşhane milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın şehrimize yapacağı tüm hizmetlerde yanındayız” dedi.

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti kapsamında bölgeye gelerek, Karadeniz Bölgesindeki illerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Üstün, temaslarını tamamladıktan sonra memleketi Gümüşhane’ye gelerek, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti.
“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rize ziyareti kapsamında bölgeye geldiğini ifade eden Üstün, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Rize ziyareti kapsamında buraya geldik. Bu bakımdan biz de bölgedeki işlerimizi kontrol ederek, yatırımlarımızı takip ettik. Belediye başkanlarımızla, İller Bankası bölge müdürlüğümüzde bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Bölgeye gelmişken sıla-i rahim yapalım dedik. Babamızı, ailemizi bir görmek maksadıyla Gümüşhane’ye geldik. Bu fırsattan istifade yaparak belediyemizi ziyaret ettik. Gümüşhane Belediyemizin hizmetlerini biliyoruz, projelerini takip ediyoruz, aynı şekilde milletvekillerimizin ve tüm siyasilerin bu projelerin takipçisi olduğunu biliyoruz, bizler de İller Bankası olarak katkı konusunda belediye başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek maksadıyla ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk” dedi.
“8 MİLYAR LİRALIK ALTYAPI YATIRIMI” 
Üstün, sekiz milyar lira civarında altyapı yatırımı planladıklarını dile getirerek, “Bizim gibi kurumlar ekonominin lokomotif kurumlarıdır. Sadece lokal anlamda değil, genel ekonomiye etki eden bir kurumuz.  Altyapıyla ilgili olarak son sürat yatırımlarımıza devam edeceğiz. Gümüşhane’nin altyapıyla ilgili bütün problemleri son noktaya gelmiştir. Talepler olursa, eksikler olursa tabiki karşılayacağız. Özel İdaremizin, belediyemizin, eskiden olduğu gibi köylerimizin ihtiyacı olduğu müddetçe yanında olacağız. Altyapı konusunda bize gelerek bekleyen bir talep hiç yoktur. Gümüşhane Belediyemize de ekstra destek olmak zorundayız” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
Gümüşhane Belediyesi’nin projeleri hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunu kaydeden Üstün, “Gümüşhaneli hemşerilerimizin bir an önce daha yüksek yaşam seviyesine ulaştırabilecek projelerin yanında olacağız. Biz hukuki çerçevede İller Bankası’nın yapabileceği ne varsa Gümüşhane için yapacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
“HER GÜZEL İŞİN YANINDA OLACAĞIZ”
İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığına atanmasıyla gelen tebriklerden memnun kaldığını vurgulayan Üstün, “Bizim atanmamızla ilgili insanlarımızın sevincini gördüğüm zaman güzel bir iz bırakmışız diye mutlu olduk. Bu nöbet değişimi siyasetçi arkadaşlarımız için. Milletvekili arkadaşlarımız görevlerine yeni geldiler, nöbeti devraldılar. Milletvekillerimiz inşallah başarılı olacaklar, güzel işler yapacaklar. Bizler de onların yapacağı her güzel işin yanında olacağız. İlimizle ilgili olarak her güzel iş için hem belediye başkanlarımızın hem de milletvekillerimizin yanında olacağım. Kaç dönem yaparsanız yapın bu makamlar gelip geçiyor, insanın üzerine kalan en önemli makam insanlık ve adamlık makamıdır. Onu kaybettiğiniz zaman da hangi makamda oturduğunuzun bir kıymeti yoktur. Milletvekillerimize ve belediye başkanlarımızla Gümüşhane özelinde bizim adımıza düşen ne varsa, bir nefer gibi çalışmaya tekrar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim