• BIST 9524.59
  • Altın 2510.857
  • Dolar 32.5608
  • Euro 34.6255
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

Gümüşhane’de Gaziler Günü Kutlandı

21.09.2020 13:12
Gümüşhane’de Gaziler Günü Kutlandı
Gümüşhane'de 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan programda daha sonra Sema Doğan Yaşam Alanında Gaziler onuruna kahvaltı programı düzenlendi.

Anıt önündeki törende şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen ile Muharip Gaziler Derneği İl Temsilcisi Celil Tanguroğlu gazilerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çelenk programının ardından Sema Doğan Yaşam Alanında düzenlenen kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Vali Kamuran Taşbilek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ünvanının verildiği bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükran duygularımızla, değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Bu memleketin beka meselesi bin yıldır devam ettiğini kaydeden Vali Taşbilek, “Şimdi de hala gerek iç güvenlik harekatında gerek Suriye bölgesinde, Kuzey ırak bölgesinde kahramanca mücadele eden askerimiz, jandarmamız, polisimiz, özel harekatımız bizim bekamız, birliğimiz, beraberliğimiz, mutluluğumuz, huzurumuz için kahramanca ve büyük bir mücadele vermekteler. Bu vesileyle o kahramanlarımızın da hepsinin alnından öpüyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bütün gazilerimize sizin şahsınıza minnetlerimi sunuyorum, şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim