• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 24 °C
  • Trabzon : 22 °C

Gümüşhane'de Feci Kaza

19.01.2016 20:06
Gümüşhane'de Feci Kaza
Gümüşhane-Tirebolu Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 işi öldü 2 kişi yaralandı.

foto-galeri-012.jpg

Alınan bilgiye göre,  Gümüşhane-Tirebolu Karayolunun Budak köyü mevkisinde Engin Kul’un kullandığı 61 K 2217 plakalı alçı yüklü tır karşı yönden gelmekte olan Haydar Tufan yönetimindeki 29 DH 789 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sonrası alçı yüklü tırın dorsesi otomobilin üzerine düşmesi sonucu sürücü Haydar Tufan (35) ile otomobilde bulunan Hakan Kocagöz (37) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazaya Fatih Yılmaz’ın kullandığı 28 YH 733 plakalı otomobil olun kaygan olması nedeniyle tıra çarpıyor. Kazayı hafif bir şekilde atlatan Fatih Yılmaz, Torul İlçe Jandarma Komutanlığını arayarak kaza haberini veriyor.

Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, kaza ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, kaza haberini alır almaz İlçe Jandarma Komutanlığı, Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerine hareket ettiklerini söyledi.

Kaza sonrası karayolunda kısa süreli ulaşıma kapanma yaşandığını daha sonra karayolları ekiplerince tek yönlü ve kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı bilgisini veren Kaymakam Kafkas, “Tır sürücüsü Engin Kul ile kazayı haber veren Fatih Yılmaz’ın sağlık durumları iyi. Ancak dorsenin altında kalan otomobil içerisindeki vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Tır dorsesi özel bir firmadan sağlanan vinç ile kaldırılarak hayatını kaybeden vatandaşlarımız otomobil içerisinden çıkarılarak ilçemizdeki hastanenin morguna kaldırıldılar” dedi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim