• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 23 °C

Gümüşhane’de Erbakan Vakfı açıldı

24.04.2016 18:06
Gümüşhane’de Erbakan Vakfı açıldı
Gümüşhane’de Erbakan Vakfı açıldı

Milli Görüş hareketinin lideri ve eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, Vakfın Gümüşhane temsilciliğinin açılışını gerçekleştirmek üzere Gümüşhane’yi ziyaret etti.

İlk olarak Atatürk Kültür Merkezinde Gümüşhanelilerle buluşan Erbakan’ın programı Gümüşhane Reyhan Kreşi öğrencisi 4 yaşındaki Muhammet Ali Güler’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Araklı Belediye Eski Başkanı Ümit Çebi, Erbakan Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ziya Nas ile Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu programda kısa birer konuşma gerçekleştirdi.  

VAKFIN GÜMÜŞHANE’DEKİ İLK TOPLANTISI

Törende konuşan Erbakan, lider ülke Türkiye’nin kurulmasında, Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliğinin kurulmasında en önemli vazifeyi Erbakan Vakfı’nın yapacağını dile getirerek, “Vakfımızın yeşermesi, büyümesi, teşkilatlanmasını tamamlaması açısından son derece önemli toplantılardan bir tanesini yapıyoruz. Gümüşhane’de ki bu Erbakan Vakfı’mızın ilk toplantısı bu bakımdan büyük manaya sahiptir. Milletimizin ve insanlığın ve İslam Aleminin kurtuluşunun adı olan Milli Görüş cevherinin üzerinde ki küllerin üflenmesi bakımından son derece önemli bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.

İslam aleminin ve insanlığın çektiği sıkıntılardan kurtaracak olan kadroların, Erbakan Vakfı’nın kadroları olduğunu ifade eden Erbakan, “Kurtuluşa vesile olacak çalışmalar işte bu çalışmalardır. Erbakan Hocamızın, o büyük dava adamının, o büyük Mücahit’in ruhunu şad edecek olan çalışmalar bu çalışmalardır” diye konuştu.

“YANGIN YERİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Erbakan, “Bugün İmam Hatipler açılıyor, Kuran kursları açılıyor, bugün bütün bakanlar kurulunun neredeyse tamamının hanımları mesturedir. Başbakanımızın, Cumhurbaşkanınızın hanımları mesturedir. Eğer 28 Şubat dış güçlerin, dünya Siyonizm’inin Erbakan Hocamıza ve Refah Yol Partisine karşı yaptığı bu operasyon sadece başörtüsüne karşı, imam hatip Başbakanlık Kontunda hoca efendilere verilen iftar yüzünden yapılsaydı, bugün en şiddetli 28 Şubat’ın Suudi Arabistan’da yapılması gerekirdi. Çünkü Suudi Arabistan’da bırakın baş örtüsü yasağını ortadan kaldırmayı baş örtüsüz sokağa çıkmanız bile mümkün değil. Namaz vaktinde dükkanınızı açık tutup ticaret yapmanız bile yasak. Niçin Suudi Arabistan’da 28 Şubatta olmuyor da, Türkiye’de 28 Şubat oluyor. Bizim mücadelemizin gerekliliğini ortaya koyan bir noktadır. Türkiye’de baş örtüsü yasağı kaldırıldı, İmam Hatipler, Kuran kursları açıldı, bakanların, başbakanların eşleri baş örtülü oldu fakat dünyaya ve orta doğuya İslam alemine baktığımız zaman bir yangın yeriyle karşı karşıyayız. Dünya Siyonizm’i 28 Şubat tiyatrosunu sahneye koyan dış güçler, 28 Şubat tiyatrosunu asıl olarak bugün Orta Doğuda ve Türkiye’nin Güneydoğusunda yaşadıklarımızı gerçekleştirebilmek için ortaya koydu. 28 Şubat’ı mağlup ettik, 28 Şubatın tahribatlarını ortadan kaldırabilmek için bugün Orta Doğuda İslam aleminde yürütülen projelerin ortadan kaldırılması lazımdır ki ancak o zaman 28 Şubat’ı ortadan kaldırdık diyebilelim” ifadelerine yer verdi.

“ARABİSTANLI LAWRENCE’LAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”

Dünya siyonizminin iki koldan operasyonlarını sürdürdüğünün altını çizen Erbakan, “Siz istediğiniz kadar başörtüsünü serbest yapın, bunlar İran’da da serbest, Arabistan’da da serbest İslam Dünyasının pek çok noktasında serbest. Asıl önemli olan dünya Siyonizm’inin emperyalist hedeflerine ulaşma arzusudur, büyük İsrail planını gerçekleştirme arzusudur, bu doğrultuda büyük orta doğu projesini gerçekleştirme arzusudur. Bu projeler ortadan kaldırılmadan Türkiye’de Milli Görüşçüler şuurlu Müslümanlar olarak tatmin olabilmemiz mümkün değildir. Bu operasyonların birisi siyasi ve askeri operasyonlardır. Bununla ilgili olarak temel stratejileri şudur büyük İsrail kurulacak bunun için küçük Müslüman devletler kurulacaktır. Küçük Müslüman devletlerin kurulması için savaşlar çatışmalar Müslüman devletlerin kendi içerisinde çıkartılacaktır. Müslüman ülkenin kendi içinde savaşabilmesi içinde iki tane mikroptan faydalanılacak birincisi mikro milliyetçilik yani ırkçılık mikrobu. Türkü Kürde, Arap’ı Türk’e modern çağın Arabistanlı Lawrence’ları şu anda güney doğumuzda, Suriye’de, Irak’ta Libya’da Mısır’da gece gündüz görev yapıyor. İkinci temel mikrop mezhep çatışmalarıdır. Yine modern çağın Arabistanlı Lawrence’ları dünya Siyonizm’inin düşmanları görevli olarak gelmişler Şii’yi Sunni’ye düşman etmek için Sunni’yi Şii’ye düşman etmek için Sunni dünyasını kendi içinde düşman etmek için gece gündüz çalışıyor. Rahmetli Erbakan Hocamıza karşı yapılan 28 Şubat operasyonu bu planların rahatça yürütülmesi için yapıldı. Çünkü bunlar bölüp parçalayıp kolay yutulacak parçalar haline getirirken Erbakan Hocamız çıktı hayır ben İslam alemini bir araya getireceğim İslam’a birliğini kuracağım dedi D8’leri kurdu ve D60’ları kuracağım dedi onun için” dedi.

“ÇÖZÜMÜN ADRESİ D-8’DİR, D-60’TIR”

“Bugün devlet yetkilileri Washington’da Siyonist lobilerle bir masa etrafına oturup görüşmeler müzakereler yapıyorlar” diyen Erbakan, “Masada başında kipası olmayan kişiler bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti yetkililerimiz. Onların hepsi başında kipalarıyla gelmişler, dünya Siyonizm’inin Amerika’da ki önde gelen isimleri sorulduğu zaman biz bu görüşmeleri Gazze ambargolarını çözmek için yaptık, Suriye’de ki problemleri çözmek için yaptık, Mısır’da ki zulmü çözmek için yaptık. Bu müzakereleri onun için yaptık diyorlar ama biz milli görüşçüler olarak onlara sesleniyoruz diyoruz ki çözümün adresi Washington’da Siyonist lobileri değil çözümün adresi D-8’dir, D-60’tır İslam Birliğidir” ifadelerine yer verdi.

“SİLAHLI GÜÇLERİMİZİN MUTLAKA MİLLİLEŞTİRİLMESİ ŞARTTIR”

Türkiye’nin Silahlı kuvvetlerinin tank atış sistemlerinin modernizasyonunun İsrail’e yaptırıldığını kaydeden Erbakan, “Bu modernizasyonlar sırasında bizim bilgilimiz dışında bu tanklara bizim bilgimiz dışında bu tanklara herhangi bir program veya yazılım yüklenmesi halinde herhangi bir savaş durumunda sisteme gönderecekleri sinyaller vasıtasıyla tanklarımızın hedeften sapması kolaylıkla sağlanabilir. Yine bir savaş durumunda bu yükledikleri casus yazılıma gönderecekleri sinyallerle bu tankların hareketleri de engellenebilir, saptırılabilir. En ihtiyaç duyduğunuz anda silahlı kuvvetlerin tankları hedeflerini vuramaz olur, tanklarınız yürümez olur. Bugün yine silahlı kuvvetlerimizin hava ve deniz araçları bunlarda ki yazılımlar ağırlıklı olarak Amerikan firmaları tarafından yapılmaktadır. Bütün bu savunma araçlarımızla içlerinde bulunan yazlımlar nedeniyle yeri geldiğinde aleyhimize kullanılabilecek durumdadır. Bu yazılımlardan kurtulması bu modernizasyonların mutlaka milli olarak yapılması, silahlı güçlerimizin mutlaka millileştirilmesi şarttır” şeklinde konuştu.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Araklı Belediye Eski Başkanı Ümit Çebi, Erbakan Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ziya Nas, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir ve vakıf üyeleri katıldı.

Erbakan, programdan sonra vakıf üyeleriyle birlikte Atatürk caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret ederek, özel bir işletmede yemek programına katıldı. Erbakan daha sonra Erbakan Vakfı Gümüşhane Temsilciğini ziyaret ederek Gümüşhane’den ayrıldı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim