• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞHANE VALİSİ YAVUZ’DAN KÖY ZİYARETLERİ

01.07.2015 16:50
GÜMÜŞHANE VALİSİ YAVUZ’DAN KÖY ZİYARETLERİ
Gümüşhane Valisi Yücel yavuz, beraberinde Vali yardımcısı İsmail Özkan ve Özel Kalem Müdürü Kemalettin Demirkıran ile Olukdere ve Yukarı Alıçlı köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Olukdere köyüne giden Yavuz, burada Köy Muhtarı Resul Tunç ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Köyde vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinleyen Yavuz, ardından yeni yapılan köy konağını inceledi. Köyde karşılaştığı çocuklara da oyuncak hediye eden Yavuz, daha sonra Yukarı Alıçlı Köyü’ne geçti.

 

Yukarı Alıçlı köyünde köy Muhtar Yunus Köprülü ve vatandaşlardan köyün eksikleri hakkında bilgi alan Vali Yücel Yavuz, köyün su kanalı, telefon ve köy içi parke sorununun halledilmesi için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini belirtti. Bir süre köyde dolaşarak eksiklikleri bizzat tespit eden Yavuz, daha sonra köye yeni yapılan köy konağı ve köy camisini inceledi.

 

Geleneksel iftar yemeğine katıldı

 

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, beraberindekilerle birlikte Kırıklı Köyü’nde geleneksel hale gelen iftar sofrasına konuk oldu.

 

İftar öncesinde, on yıldır anayol kenarındaki çay ocağının yanında bulanan açık alanda köylülerin ve yoldan geçen sürücülerin iftar yapmasına vesile olan Kırıklı Köyü Geleneksel İftar Sofrası ile ilgili olarak vatandaşlarla sohbet etti.

 

Yavuz, iftar sonrası ise vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim