• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YÖK SANAL FUARINDA

28.07.2021 12:57
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YÖK SANAL FUARINDA
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen ve Gümüşhane Üniversitesinin de hazırlıklarını tamamlayarak katıldığı “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” başladı.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YÖK SANAL FUARINDA

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen ve Gümüşhane Üniversitesinin de hazırlıklarını tamamlayarak katıldığı “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” başladı.

ovid-19 salgını sürecinde kısıtlanan öğrenci hareketliliğinin olumsuz etkilerini azaltmak ve bu süreçte Türk üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtılması için yükseköğretim tarihinde ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören fuarın ikincisi başladı.

Gümüşhane Üniversitesinin de yoğun bir çalışmayla katıldığı “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” 27-29 Temmuz 2021 tarihinde dijital ortamda kapılarını ziyaretçilerine çevrimiçi olarak açtı.

Sanal fuar sayesinde uluslararası öğrenciler prestijli Türk üniversitelerinin temsilcileriyle çevrim içi olarak görüşme fırsatı bulacak ve kabul, öğrenim ücretleri, konaklama, burs olanakları gibi konularda ayrıntılı bilgi edinebilecek.

Fuarla ilgili düşüncelerini aktaran Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz geçen yıl başarılı bir şekilde katıldığı YÖK Sanal Fuarı için bu yıl da tüm hazırlıklarını tamamlayarak, uluslararası öğrencilere kapılarını açıyor. Yapmış olduğumuz hazırlıklarla üniversitemizi uluslararası öğrencilere tanıtmaya ve onları üniversitemizde eğitim görmeye davet edeceğiz. Gümüşhane Üniversitesi olarak tüm çabalarımız öğrencilerimizin niteliklerini artırmak, mutluluğunu sağlamak ve onlar için evrensel bir öğrenme-etkileşim ortamı sunmaktır. Her ne kadar COVID-19 salgını nedeniyle uluslararası eğitim çok zorlu bir süreçten geçiyor olsak da Yüksek Öğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta Saraç başkanlığında önerilen çözümlerle bu zorlu süreci başarılı bir şekilde atlatıyoruz. Bundan dolayı da fuarın düzenlenmesinde emeği geçen başta YÖK Başkanımız Prof. Dr. Saraç olmak üzere tüm YÖK Kurulu üyelerine ve çalışanlarına, üniversitemizin başarılı bir şekilde tanıtılmasında emeği geçen ve katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı ve verimli bir fuar olmasını temenni ediyorum.”

“Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında 08.00-20.00 saatleri tarihleri arasında www.virtualfair-yok.gov.tr  internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim