• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 13 °C

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ DOĞANIN BİLGE İNSANINI AĞIRLADI

30.12.2013 10:21
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ DOĞANIN BİLGE İNSANINI AĞIRLADI
Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çok Amaçlı Salonu’nda “İnsansı Taşlar Müzesi “ konulu program düzenlendi. Programa çoban, yazar, bilge insan Ahmet Aslan katıldı.

Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen programa Ahmet Aslan, Gümüşhane Üniversitesi Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanı Zeki Kaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. İlk defa böyle bir topluluğun karşısına çıktığını belirten Aslan; “ İlk kitabım yayınlandığı zaman kendimi insanların karşısında görürdüm. Hayatın insanları nereye götüreceği belli değil şuanda düşündüğüm yerdeyim.” Şeklinde konuştu. Çobanlık yaparak kendini geliştiren Aslan çok kitap okuduğunun altını çizdi. Aslan kitap okumanın ölmüş insanı diriltmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Aslan kitaplar, yazmak, düşünmek, hayal etmek, bakmak ve görmek üzerinde konuşarak programa katılanlara yaşadığı deneyimlerden bahsetti. Programa öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Program Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Selma Kaya’nın teşekkür plaketi takdim etmesiyle sonlandı. Aslan programdan sonrada öğrencilerle birlikte söyleşi gerçekleştirerek sorularını cevapladı. Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu’nun düzenlediği yemeğin ardından Aslan Gümüşhane Üniversitesi’ndeki öğrencilerle birlikte olmaktan keyif aldığını dile getirdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim