• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 19 °C

GÜMÜŞHANE MÜSİAD’DAN REKTÖR ZEYBEK’E ZİYARET

26.03.2021 12:31
GÜMÜŞHANE MÜSİAD’DAN REKTÖR ZEYBEK’E ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara beraberinde il yönetimi ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.

GÜMÜŞHANE MÜSİAD’DAN REKTÖR ZEYBEK’E ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara beraberinde il yönetimi ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Zeybek’in yeniden atanmasından duyduklarını memnuniyeti ifade eden Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki, “Sayın Rektörümüzle geçmişte birçok başarılı çalışmaya imza attık. İkinci dönemde de yeniden Rektör olarak atanması bizleri çok sevindirdi. Gümüşhane Üniversitesi’ndeki ikinci Rektörlük döneminin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de Gümüşhane MÜSİAD olarak çalışmalarımızı birlikte yapma arzusundayız” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Üniversitesi ile birlikte yapılacak çalışmalarda daima yapıcı rolü üstlenmeyi hedeflediklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, konuşmasında şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle Gümüşhane MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Sayın Abdulbaki Kara ve beraberindeki il yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Gümüşhane MÜSİAD, iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Birlik ve beraberlik ruhuyla gerek ilimizin ve gerekse de ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmayı kendilerine amaç edinmişlerdir. Üniversite olarak bu amaca ortak olmak ve katma değerli çalışmalarda yer almak bizleri hayli mutlu edecektir. Üniversite olarak ilimizin kalkınmasına daima destekçi olma rolü üstlendik. Bu anlamda ilk olarak Merkezi Araştırma Laboratuvarında tüm pestil- köme sektör işletmecilerinin katılımıyla gerçekleşen bir toplantı düzenledik. Bu toplantıda sektörün sorunları tartışılarak, konu ile ilgili çalıştay kararı alındı, laboratuvar ve analizler katılımcılara tanıtıldı. Sonrasında Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesi’nde ilk defa 7-8 Aralık 2017 tarihlerinde bir Pestil-Köme Çalıştayı düzenledik. Ayrıca çölyak hastalarının da yiyebileceği glütensiz pestil konusunda çok başarılı çalışmalarımız da oldu. Tüm bu çalışmalarımızı Sayın Başkanımız ile birlikte ilimize katma değer sağlaması amacıyla gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçlerde de ilimizin kalkınması için büyük projelere üniversite olarak yapacağımız bilimsel araştırmalarla daima destekçi olacağız.”

Rektör Zeybek, ziyaretlerinden dolayı Gümüşhane Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara ve il yönetimine teşekkür ederek, yürütecekleri çalışmaların ilimize ve ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaret sonrasında Gümüşhane MÜSİAD tarafından Rektör Zeybek’e, kendi üretimleri olan ve içerisinde glütensiz ve organik ürünlerin bulunduğu bir hediye paketi takdim edildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim