• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞHANE MİLLET BAHÇESİ 26 AĞUSTOS'TA İHALE EDİLECEK

02.08.2022 14:30
GÜMÜŞHANE MİLLET BAHÇESİ   26 AĞUSTOS'TA İHALE EDİLECEK
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Gümüşhane kent merkezinde yapılacak olan Millet Bahçesi ve sosyal donatılar ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Ağustos'ta ihale edilecek.

GÜMÜŞHANE MİLLET BAHÇESİ

 26 AĞUSTOS'TA İHALE EDİLECEK

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Gümüşhane kent merkezinde yapılacak olan Millet Bahçesi ve sosyal donatılar ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Ağustos'ta ihale edilecek.

Hem TOKİ'nin sayfasında hem de EKAP'ta yayımlanan ilana göre ihale 26 Ağustos 2022 Cuma günü 14.30'da e-ihale olarak yapılacak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işle başlanacak ihalenin süresi yer tesliminden itibaren 400 takvim günü olarak belirlendi.

"Karaer Mahallesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" şeklinde açıklanan ihalede konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak plan 5.559,01 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 15.330,50 m² Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanları Yapımı İşi gerçekleştirilecek.

İhalenin teknik dosyasına göre içerisinde bolca yeşil alan ve ağaç, yürüyüş yolları, meydan, kapalı otopark, su deposu ve millet kıraathanesi bulunan işte Halk Eğitimi Merkezi’nin olduğu kısım ihale dışı alan olarak belirlendi.

Projede içerisinde elektrikli araçların şarj edilebileceği 6 üniteli, 113 araç kapasiteli, 4 bin metrekarelik kapalı otopark ile kütüphanesi, mutfağı, kafesiyle 361 metrekarelik Millet Kıraathanesi bulunuyor.

Eski Adliye binası ve Hükümet Konağının bulunduğu alanın Millet Kıraathanesi olarak planlandığı proje tamamlandığında kent merkezinin çehresi değişecek.

İhale edilecek Millet Bahçesi Vaziyet planına göre halen mevcut binalardan Hükümet konağı, eski adliye binası, Milli Eğitim Müdürlüğü binası yıkılacak ve bunların olduğu mekânlara millet bahçesi yapılmış olacak.

Daha önceki planlamalarda proje içine alınması düşünülen  yeni hükümet binası yapımının ihaleye çıkacak projede yer almadığı görüldü.

MEVCUT KURUMLAR  NEREYE TAŞINACAK?

26 Ağustos’ta ihalesi yapılacak olan Gümüşhane Millet Bahçesi alanında yer alan Hükümet Binası içindeki Gümüşhane Valiliği ile diğer kurumların ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hangi binalarda hizmet verecekleri ve ne zaman taşınacakları ise merak konusu oldu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim