• BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMI

16.04.2024 12:31
GÜMÜŞHANE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMI
Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, bayram dönüşünde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, il müdürlüğünün Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programları, ilin sağlık hizmetlerindeki etkinliğini artırmayı ve vatanda

GÜMÜŞHANE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMI

Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, bayram dönüşünde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, il müdürlüğünün Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programları, ilin sağlık hizmetlerindeki etkinliğini artırmayı ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

15-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan temel modül eğitimi, il müdürlüğü personeli ve acil sağlık hizmetleri uzmanları için oldukça önem taşıyor. Eğitim, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği standart eğitim modülleri çerçevesinde düzenleniyor ve katılımcılara gelişmiş tıbbi bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

Eğitim programı, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor ve katılımcılara pratik uygulamalarla destekleniyor. Ayrıca, eğitime katılanlar, acil sağlık hizmetleri uzmanı Şevket Tokmak'ın da deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulacaklar.

Bu eğitim programının başlamasıyla birlikte, il müdürlüğü yetkilileri, kursiyerlere ve eğitmenlere başarılar diliyorlar. Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında sürekli gelişmeyi ve iyileştirmeyi hedefleyen bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor ve vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için kararlı bir şekilde ilerliyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim