• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

01.02.2016 17:20
GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARI BAŞLADI
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları başladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıların ilk gününde kurumda tam ve kısmi zamanlı olarak çalıştırılan sözleşmeli personelin 2016 yılı ücretleri belirlendi.
Konu üzerine söz alan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kurumda 10’u mühendis, 13 tam ve kısmi zamanlı sözleşmeli personel çalıştırıldığını belirterek, kurumun yaptığı planlamayı aktardı.
Özellikle sözleşmeli mühendislerin ücretleri ile kadrolu mühendisler arasında ciddi bir fark oluştuğunu dile getiren Akdoğan, kanun ve mevzuatların elverdiği ölçüde, bütçe imkanları doğrultusunda bir artış planladıklarını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise kurumdaki genç ve dinamik mühendislerin kurumun çalışmalarına ciddi katkı sağladıklarını belirterek, özellikle çevre illerle kıyaslandığında bir ücret artışı gerektiğini kaydetti.
Yapılan görüşmelerin ardından tam zamanlı çalıştırılan sözleşmeli personelin aylık maaşlarına ortalama 550 TL zam yapılmasına karar verildi.
Toplantıda İl Genel Meclisi üyelerinin verdiği “İlçe Özel İdare bakımevlerinin bakımlarının yapılması, standartlarının yükseltilmesi ve kapalı otopark yapılması” teklifi ise oy birliğiyle gündeme dahil edildi.
Toplantının sonunda geçtiğimiz haftalarda Dubai’ye düzenlenen turizm ziyaretiyle ilgili Kürtün İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu tarafından meclis üyelerine bilgi verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim