• BIST 9715.42
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 21 °C

GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NİN MART AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

02.03.2015 15:07
GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NİN MART AYI TOPLANTILARI BAŞLADI
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları başladı.

Toplantının başlangıcında 5 gün sürmesi beklenen Mart ayı görüşmelerinin ülke ve Gümüşhane’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Meclis Başkanı Bayraktar, rahatsızlığı nedeniyle Trabzon’daki bir hastanede tedavi gören Köse İl Genel Meclisiüyesi Mehmani Aygün’ün sağlık durumuyla ilgili Meclis üyelerine bilgi verdi ve Aygün’e şifa dileklerinde bulundu.

 

Bayraktar’ın konuşmasının ardından ilk gündem maddesi olan İl Özel İdaresi makine parkında bulunan araçların kiralama bedellerinin belirlenmesiyle ilgili teklif yazısı görüşüldü.

 

İlçelerde kiralamaların vatandaşların il merkezine gelip giderek mağdur olmamaları için İlçe Özel İdareleri tarafından yapıldığını hatırlatan İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar genelde yoğun iş programı nedeniyle zirai kiralamalar haricinde taleplerle çok fazla cevap verilmediğini kaydetti. Bayraktar, fiyatların ise devletin belirlediği yeniden değerlendirme oranı üzerinden hesaplandığını, bu oranın da yüzde 10,11 olarak belirlendiğini dile getirerek, zirai amaçlı kiralamaların genel amaçlı kiralama bedelinin üçte biri oranında olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Burada söz alan İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Yılmaz Şahinöz ise iş programını aksatmadan vatandaşların zirai ve genel amaçlı kiralama taleplerine cevap verdiklerini belirterek 2014 yılında merkez ilçede kiralamalardan 16 bin lira dolayında bir gelir elde ettiklerini söyledi.

 

Gündem maddesi mevcudun oy birliği ile kabul edildi. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim