• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜMÜŞHANE, GÜMÜŞHANE OLALI BÖYLE BİR KALABALIK GÖRMEDİ

26.03.2024 12:12
GÜMÜŞHANE,  GÜMÜŞHANE OLALI BÖYLE BİR KALABALIK GÖRMEDİ
Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’e destek amacıyla AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Gümüşhane” iftar programına görülmedik yoğun bir katılım ve ilgi yaşandı. Gümüş Alyans Düğ

GÜMÜŞHANE,  GÜMÜŞHANE OLALI BÖYLE BİR KALABALIK GÖRMEDİ

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’e destek amacıyla AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Gümüşhane” iftar programına görülmedik yoğun bir katılım ve ilgi yaşandı. Gümüş Alyans Düğün Salonu’na sığmayan gençler iftar için başka salonlara yönlendirildi.

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda 1650 kişi iftar yaparken, salonun almaması nedeniyle şehirdeki diğer mekanlara yönlendirilerek eş zamanlı iftar yapan gençlerle beraber programa katılanların sayısı toplam 2130 kişiyi buldu.

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Genç kardeşlerim; hepinizi en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyorum. Her ilde üniversite kurulmasının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kocaman alkış istiyorum. Türkiyemizin bütün illerinden gelerek Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan ve bugün bu salonu dolduran genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Genç kardeşlerim; biz sizleri çok seviyoruz. Sizler buradan ayrılıp gittiğiniz zaman da biz sizleri çok özlüyoruz. Bunu açık ve net şekilde söylemek istiyorum.  Bizim en büyük markalarımızdan biri Gümüşhane Üniversitesi’dir. Yaklaşık 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içinde üniversitemizde okuyan bütün gençlere yardımcı oldum, onların hep abisi oldum. Yıllar önce mezun olup giden abi ve ablalarınızın “Ercan abimiz” ifadelerini Türkiye’nin her tarafında duyabilirsiniz. İşte benim en büyük zenginliğim budur.

Genç Kardeşlerim; üniversitemiz bizim için çok önemli. Rektörümüzle, hocalarımızla beraber sizlere daha iyi hizmet vermek için güzel işler yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Genç kardeşlerim; bizi bugüne kadar yalnız bırakmadınız. Hep yanımızda oldunuz. Ne zaman bir toplantı yapsak davetimizi kırmayıp meydanları ve salonları doldurdunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Bugün burada muhteşem bir kalabalık var. Salona sığmayan arkadaşlarımız iftar için başka salonlara yönlendirildiler. Bu mutluluğu bize yaşattığınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Genç kardeşlerim; asıl büyük meydan bulaşmamızı İnşallah 31 Mart'tan sonra, Nisan ayında yeni dönem zaferimizi kutlayacağımız konserimiz ile yapacağız.

Genç kardeşlerim; bize verdiğiniz ve vereceğiniz destek için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Sefer bizden zafer Allah’tan.”

Başkan Çimen’den önce AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Muhammet İsmail Kap’ın da birer konuşma yaptığı iftar programına Başkan Çimen’in eşli Gülsen Çimen,  AK Parti  İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammet İsmail Kap,  Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve AK Parti teşkilat mensupları ile Belediye ve il Genel Meclisi üye adayları da katıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim