• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜMÜŞHANE DEVLET HASTANESİ'NDEN EL HİJYENİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

07.05.2024 12:27
GÜMÜŞHANE DEVLET HASTANESİ'NDEN EL HİJYENİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Gümüşhane Devlet Hastanesi, 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü'nü kutlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Enfeksiyon Kontrol ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında hastane personeli ve ziyaretçiler, el hijyenine dair bilinçle

GÜMÜŞHANE DEVLET HASTANESİ'NDEN EL HİJYENİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Gümüşhane Devlet Hastanesi, 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü'nü kutlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Enfeksiyon Kontrol ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında hastane personeli ve ziyaretçiler, el hijyenine dair bilinçlenmeye yönelik çalışmalara katıldılar.

Hastanenin ana girişinde kurulan özel bir standda, alkol bazlı el antiseptiği ve el dezenfektanı gibi hijyen ürünleri sunuldu. Bu stand, hastane çalışanları ve ziyaretçiler için el hijyenine dair farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Enfeksiyon Kontrol ve Eğitim Birimi tarafından etkinliklerle ilgili şunları belirtildi: "El hijyeni, hastane ortamlarında enfeksiyonların önlenmesinde temel bir öneme sahiptir. Bu nedenle, Dünya El Hijyeni Günü'nü kutlayarak, hem personelimizi hem de ziyaretçilerimizi el hijyeni konusunda bilinçlendirmeyi hedefledik. Amacımız, daha güvenli bir sağlık ortamı oluşturmak ve enfeksiyon riskini en aza indirmektir."

Hastane yönetimi, tüm çalışanlarını ve ziyaretçilerini el hijyeni standını kullanmaya ve hijyen standartlarına uygun davranmaya davet etti. Bu çağrıya olumlu yanıt veren herkes, sağlık ortamlarında güvenliği artırmaya ve enfeksiyon riskini azaltmaya katkı sağlamış olacaklar.

Gümüşhane Devlet Hastanesi, toplum sağlığını korumak ve enfeksiyon kontrolü konusunda farkındalığı artırmak adına benzer etkinliklere devam edeceğini belirtti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim