• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ, OTOPARK GELİRİNİ SMA HASTASI YUNUS EMRE’YE BAĞIŞLADI

12.08.2022 16:29
GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ, OTOPARK GELİRİNİ  SMA HASTASI  YUNUS EMRE’YE BAĞIŞLADI
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda bulunan festival, etkinlik ve otopark alanını SMA hastası Yunus Emre Kaçan’ın tedavisi için ücretli hale getirdiklerini açıkladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda bulunan festival, etkinlik ve otopark alanını SMA hastası Yunus Emre Kaçan’ın tedavisi için ücretli hale getirdiklerini açıkladı.

Başkan Çimen, otopark olarak kullanılan alanı ücretli hale getirdiklerini ve buradan elde edilecek gelirin Yunus Emre Kaçan için kullanılacağını kaydederek, “15 Temmuz Zafer Meydanı alanımızı Yunus Emre Kaçan yavrumuz için ücretli otoparka dönüştürdük. Buradan elde edilecek gelir Yunus Emre yavrumuza nefes olacak inşallah. Elimizden geldiğince kampanyaya destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Zafer Meydanı’nda vatandaşlarımızca otopark olarak kullanılan alanı ücretli hale dönüştürme kararı aldık. Otopark ücretini de 10 TL olarak belirledik” dedi.

Kaçan için “Yunus Emre’yi Yaşat ki Gümüşhane ve Türkiye Yaşasın” sloganıyla Yunus Emre’ye nefes olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Çimen, “Tüm vatandaşlarımızın Yunus Emre’miz için desteklerini bekliyoruz. Bizler Yunus Emre yavrumuzun tedavisinin bir an önce başlaması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu kapsamda bugün böyle bir karar aldık. Kampanyaya destek olan, bağışlarda bulunan 7’den 77’ye herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim