• BIST 9524.59
  • Altın 2510.857
  • Dolar 32.5608
  • Euro 34.6255
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ÇİÇEK DİKİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

18.05.2015 16:52
GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ÇİÇEK DİKİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Gümüşhane Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, baharın gelmesiyle birlikte şehrin tüm bölgelerinde peyzaj çalışmalarına başladı.

Şehrin değişik bölgelerine dikimi gerçekleştirilecek olan kadife, petunya ve begonya çiçeklerinin dikim çalışmalarına hız verdiklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Bostan, Bağlarbaşı Mahallesi ile Hacıemin Mahallesi arasında ki tüm sokaklarda çiçek dikimi gerçekleştireceklerini kaydetti.
Bostan, dikilecek olan çiçekler ile şehrin daha estetik bir görünüme kavuşacağını ifade ederek, “Şehrimizde halkımızın gözlerine ve ruhlarına hitap edecek modern bir görüntü kazandırmak amacıyla ekiplerimiz ile birlikte çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarını başlattık. Çalışmalar kapsamında 50 bin adet çiçek dikimi gerçekleştireceğiz. Bu çiçeklerin arasında kadife, petunya ve begonya gibi türler bulunmaktadır. Çiçeklerin dikimini Bağlarbaşı Mahallesi Üniversite önü refüjü, ana yol üstü refüjler, cadde ve sokaklarda bırakılan yeşil alanlara, parklar ve Belediye hizmet binası köprüsünde gerçekleştirerek şehrimize güzel bir estetik kazandıracağız. Orta refüjlerimiz ve kavşaklarımız şehrin vitrinleri ve görünen yüzleridir. Bizde şehrimizin ihtiyacı olan bütün refüjlerde ve kavşaklarda bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Aynı zaman çiçek dikimini gerçekleştiren ekiplerimiz, vatandaşlarımız estetik olarak gözlerine hitap eden, çiçekleri şekillendirerek görsel bir sunum sunmaktadır. Şehrimizin daha sağlıklı ve modern bir görünümde olması için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Çiçek dikimini gerçekleştirdiğimiz bütün bölgelerde halkımızın gerekli hassasiyetleri göstereceklerinden eminin. Şehrimize çiçeklerimiz hayırlı olsun” dedi.
Bostan, 50 bin çiçeğin Gümüşhane Belediyesi’ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaş A.Ş tarafından hibe olarak gönderildiğini kaydederek, “Çiçeklerin gönderilmesinde girişimde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, desteklerini esirgemeyen İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Eyüp Karahan’a, İstanbul Ağaç Peyzaj Genel Müdürü Sayın Murat Eryaman’a, Sayın Ümit Polat, Cengiz Çelik ve Şükrü Ünlü’ye teşekkür ederim” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim