• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

GÜMÜŞHANE BAYRAMLAŞTI

28.06.2017 09:49
GÜMÜŞHANE BAYRAMLAŞTI
Gümüşhane’de Ramazan Bayramı dolayısıyla, Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gümüşhane’de Ramazan Bayramı dolayısıyla, Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gümüşhane Merkez Kemaliye Camisinde kılınan bayram namazından sonra cami avlusunda kahvaltılı bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Memiş ve beraberindekilerle törene katılanlarla tek tek bayramlaştıktan sonra bir süre sohbet etti. Memiş, daha sonra Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek nöbet tutan polislerin bayramını kutladı.

Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’nin akabinde beraberindekilerle birlikte İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurum personeliyle bayramlaşan Vali Memiş, daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret etti. Burada tören mangası tarafından karşılanan Vali Memiş, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte askeri personel ile tek tek bayramlaştıktan sonra Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın makamına geçerek, bir süre sohbet etti.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ziyareti sonrası 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi’ni de ziyaret eden protokol üyeleri, bayram ziyaretleri kapsamında son olarak Devlet Hastanesi’ne geçerek, nöbette olan hastane personeli, hastanede yatmakta olan hastalar ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladılar.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim