• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 19 °C

GÜMÜŞELLER KADIN KOOPERATİFİNDEN GTSO BAŞKANI AKÇAY’A TEŞEKKÜR

02.11.2021 12:00
GÜMÜŞELLER KADIN  KOOPERATİFİNDEN GTSO BAŞKANI  AKÇAY’A TEŞEKKÜR
Gümüşhane’nin ilk kadın girişim kooperatifi olan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayşegül Öznur Parlak ve beraberindeki kooperatif üyeleri GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret ederek, Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşle

GÜMÜŞELLER KADIN  KOOPERATİFİNDEN GTSO BAŞKANI  AKÇAY’A TEŞEKKÜR

Gümüşhane’nin ilk kadın girişim kooperatifi olan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayşegül Öznur Parlak ve beraberindeki kooperatif üyeleri  GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret ederek, Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine vermiş olduğu değerli destekler için teşekkür etti.

Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin kuruluş çalışmalarından başlayarak günümüze kadar geçen süreçte vermiş olduğu değerli destekler için GTSO Başkanı İsmail Akçay’a ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerini iletmek amacıyla bir ziyaret planladıklarını aktaran Kooperatif Başkanı Ayşegül Öznur Parlak ; ‘’Kooperatifleşme çalışmalarında ve kooperatifimizin bu günlere gelmesinde  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay’ın desteğini her zaman yakinen hissettik. Değerli başkanımızı ne zaman arasak ne istekte bulunsak tüm imkanları bizlerin hizmetine sundu ve bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Her zaman bizlerin yaşadığı sorunları aşmak için bizlerle birlikte mücadele etti ve etmeye de devam ediyor. Değerli başkanım bizlerin bir abisi olarak her zaman bizlere yol gösterdi. En son olarak da Türkiye’nin en büyük yöresel ürün Fuarı olan Yörex’te Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak yer almamız ve stant açarak ürettiğimiz ürünleri tanıtmamız ve pazarlayabilmemiz için gerekli tüm desteği verdi. Kendilerine her daim bizlere göstermiş olduğu tevazu ve değerli destekleri için bir kez daha tüm Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ediyorum’ ’ifadelerini kullandı.

Yöresel Ürünlerimizi Küresel Pazarlara Taşımalıyız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayşegül Öznur Parlak ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten GTSO Başkanı İsmail Akçay,  Yöresel ürünlerimizi Küresel Pazarlara taşımanın en önemli yollarından bir tanesi de yöresel ürünlerimizin en büyük üreticisi olan Kadın Girişimcilerimizi desteklemek ve üretilen bu ürünlerimizi daha fazla tanıtımını yaparak ekonomiye kazandırmak. Sizlerin  emekleri ile kurmuş bu güzel kooperatiflerimize de  bu süreçte büyük görev düşüyor. Sizlerin emekleri üretilen üretin Yöresel ürünlerimizi Kooperatif çatışı altında oluşturacağınız markalarınız ile tanıtmak ve pazarlamak çok daha başarılı olacaktır.

Bugün Türkiye’nin en büyük markalarından bir tanesi olan TORKU markası, bir üretici kooperatifin ülkemize ve küresel ekonomiye kazandırmış olduğu değerli bir marka. Buna benzer birçok başarı hikayesi de mevcut. Bizlerde bu güzel örnekte olduğu gibi bölgemizdeki yöresel ürünlerimizi hep birlikte çalışarak markalaştırmalı ve ülkemiz ekonomisine kazandırmalıyız. Ben bir kez daha bu değerli ve anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor,  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak üreten ve istihdam sağlayan tüm kadınlarımızı ve üyelerimizi desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. ’şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim