• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 14 °C

GÜMOFF ÇARŞAMBA’DAN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

23.05.2023 13:01
GÜMOFF ÇARŞAMBA’DAN 3 KUPAYLA DÖNDÜ
Gümüşhaneli off-roadçılar Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen 3.Off-Road Yarışlarında geleneği bozmayarak kupalarla döndü ve kupa koleksiyonlarını 56’ya yükseltti.

GÜMOFF ÇARŞAMBA’DAN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

Gümüşhaneli off-roadçılar Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen 3.Off-Road Yarışlarında geleneği bozmayarak kupalarla döndü ve kupa koleksiyonlarını 56’ya yükseltti.

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi sporcular Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba Off-Road (ÇAR-OFF) Kulübü işbirliğinde yapılan 3.Off-Road oyunlarına damga vurdu.

Yeşilırmak Millet Bahçesi içinde oluşturulan pistte gerçekleştirilen ve 25 ve 10 ilçeden yaklaşık 100 aracın katıldığı yarışmaya macera tutkunu vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken araçların zorlu parkurdaki yarışları heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Toplam bin 200 metrelik çamurlu ve engebeli parkurda büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda bazı araçlar çamura saplanarak yarışı tamamlayamadı, bazı araçların yardımına da iş makinaları yetişti.

Zorlu arazi koşullarında nefes kesen yarışlara 4 araçla katılan GÜMOFF ekibi S1 ve S2 klasmanında geleneği bozmadı ve üçüncü yılında da Çarşamba’da şampiyon oldu.

Yarışlar sonucunda S1 klasmanında Alper Akçay ve copilotu Samet Şahin ile S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz ile şampiyonluk kupasını kaldırırken S3 klasmanında ise Şenol Kazancı ve copilotu Cengiz Karasapan ile ikinci oldu.

Kış mevsiminin ardından ülke genelinde başlayan yarışmaların ilki olan Çarşamba’dan geleneği bozmayarak 3.yılında da kupalarla dönmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, “En son sonbahar aylarında Erzurum’da düzenlenen yarışlara katılmış ve 4 kupa kaldırarak kupa koleksiyonumuzu 53’e yükseltmiştik. Kış boyu hem araçlarımızın bakım ve geliştirme çalışmalarını yaptık hem de antrenmanlarla yarışmalara hazırlandık. Yeni sezonda katıldığımız ilk yarışmada Çarşamba’da elde ettiğimiz 3 kupayla birlikte koleksiyonumuz 56 kupaya yükseldi. Biz GÜMOFF olarak katıldığımız her yarışmada hem Gümüşhane’yi tanıtmaya hem de adını duyurmaya devam ediyoruz. Her yarışta zorlu şartlarda ekip ruhuyla mücadele ederek kupaları kaldırıyoruz. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve katkı sunan herkese ve bizleri destekleyen ana sponsorumuz Niyazoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim