• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 28 °C
  • Trabzon : 22 °C

GÜDEF’İN KONGRESİ 24 OCAK’TA

11.11.2015 12:49
GÜDEF’İN KONGRESİ 24 OCAK’TA
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) 1. Bölge başkanlığında yapılan istişare toplantısında kongre kararı aldı.

 

Ümraniye Gümüşhane Derneğinde yemekli gerçekleşen toplantıda açılış ve bilgilendirme konuşmasını yapan GÜDEF Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Söğüt toplantı gündemini tek tek üyelere anlattı.

Toplantının en önemli maddesi 5. Olağan Kongre tarihin belirlenmesi oldu. 24 Ocak 2015 Pazar günü gerçekleşecek kongrenin Bağcılar Halk sarayında yapılacağı duyuruldu.

Olağan kongrede oy kullanacak delege listesinin güncellenmesi ve il derneklerinden 10 köy derneklerinden 1 delegenin olması istendi.

Dernek tanıtım tabelalarının yenilenmesi hakkında da bilgi veren başkan Söğüt bütün il ve ilçe derneklerinde GÜDEF logosunun yazılması ve bu kapsamda birçok dernek tabelalarının değiştiğini söyledi.

Toplantıda İstanbul Bağcılara yeni yapılan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi camiine bütün derneklerin katkısını talep eden Başkan Söğüt, üniversite öğrencilerine burs müjdesi de verdi.

Her bir derneğin belirleyeceği yetim öğrencilere burs vereceklerini, kısa sürede derneklerin bir yada iki yetim öğrenci ismi vermelerini istedi.

Yeni seçilen bazı dernek başkanlarının da tanıtıldığı GÜDEF toplantısında alınan bir diğer karar ise 1 Kasım seçimlerinde 26. Dönem milletvekili seçilen Gümüşhane AK Parti Milletvekili Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş ile tanışma yemeği düzenlenmesi kararı alındı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim