• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • Gümüşhane : 4 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜDEF AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

29.05.2018 12:57
GÜDEF AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetim kurulunun organizesi ile İstanbul’daki Gümüşhane derneklerin yönetimleri ve federasyon genel kurul delegeleri iftar programında bir araya geldi.

Üsküdar – Bulgurlu Semt konağında gerçekleştirilen programda söz alan GÜDEF Başkanı Vahit Olgun, “Ramazan ayının birlik beraberlik ve kaynaşma ayı olduğunu, göreve geleli daha 10 gün olmasına rağmen her gün ortalama 2-3 derneği ziyaret ettiklerini, üye derneklerin iftarlarına katılmaya çalıştıklarını, Ramazan ayı yoğunluğu nedeniyle iftar için gün sıkıntısını yaşandığını, bu sebeple de müsait gün olarak bugün için iftar organizasyonu yaptıklarını ve 2 gün içindeki çalışmayla dolu olan bu salonda siz değerli hemşerilerle bir araya geldiklerini, katılım sağlayan gerek misafirlere gerekse il, ilçe, belde, köy dernek yöneticilerine ve federasyon delegasyonuna teşekkür ettiği, yönetimlerinin ilk programının bu olduğunu ve ilerleyen süreçte İstanbul da ses getirecek organizasyonlar yapacaklarını, tüm hemşerilerinde desteğini bekliyoruz” diyerek birlik beraberlik vurgusuyla sözlerini tamamladı.

GÜSİAD eski Başkanı ve YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, GÜDEF Eski Başkanı Tahsin Söğüt, Ümraniye Belediyesi Meclis Encümen Üyesi Hüseyin Eren, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, İl, İlçe, Belde, Köy Dernek Başkan ve yönetimleri ile federasyon delegelerinden müteşekkil yaklaşık 500 hemşerinin katıldığı program, iftar sonrası özel sohbetler ile sona erdi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim