• BIST 9679.8
  • Altın 2489.215
  • Dolar 32.4449
  • Euro 34.4386
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜ’de Devir Teslim Törenleri Yapıldı

20.02.2020 10:35
GÜ’de Devir Teslim Törenleri Yapıldı
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından üniversitede gerçekleştirilen bir dizi atama neticesinde birimler arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından üniversitede gerçekleştirilen bir dizi atama neticesinde birimler arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi’nde gerçekleştirilen yeni atamalara göre Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimi Koordinatörlüğü görevini Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya üstlendi. Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevine Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Doç. Dr. Huri İlyasoğlu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne de Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Mehmet Merdan atandı.

Daha öncesinde BAP Koordinatörlüğü görevinde bulunan ve görevini Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya’ya devreden Prof. Dr. Nafiz Maden, başta bilimsel araştırma ve alt yapı geliştirme proje önerilerinin değerlendirilmesi, desteklenmesi, bunlara ilişkin hizmetlerin yürütülmesi, sonuçlarının değerlendirilmesi ve kamuoyuna duyurulması ile ilgili görevler üstlendi.

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini ise Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Doç. Dr. Huri İlyasoğlu’na bırakan Doç. Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya da görevinde bulunduğu süre boyunca başta pestil-köme analizleri olmak üzere birçok gıda analizi ve mikrobiyolojik analizlerin yapılmasına öncülük etti.

Son olarak Rektör Yardımcılığına atanan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ferkan Sipahi ise Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini daha öncesinde Torul MYO Müdürü olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Mehmet Merdan’a teslim etti. Yapılan devir teslim töreninde bir araya gelen akademisyenler, çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevlerini teslim ettiler.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yeni görevlerine başlayan akademisyenlere başarılar dileyerek, “Üniversitemizde Rektör Yardımcılığı ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü başta olmak üzere Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve BAP Koordinatörlüğü görevlerine yeni atamalar gerçekleştirdik. Bu bir bayrak teslimidir. Önemli olan bayrağı hep daha ileriye taşımaktır. Daha öncesinde adı geçen birimlerimizde görev alan çalışma arkadaşlarımızı yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bundan sonraki süreç için yeni görevlerine başlayan arkadaşlarımızın da üniversitemizde birbirleriyle omuz omuza vererek şehrimiz ile birlikte çok güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Çalışma arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” açıklamalarında bulundu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim