• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR

28.06.2017 11:25
GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Bayburt’ta, Aydıntepe ilçesinde parti teşkilatı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Bayburt’ta, Aydıntepe ilçesinde parti teşkilatı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı. Ağbal, burada yaptıüı konuşmada, Türkiye’nin bölgedeki güçlü konumuyla dünya lideri Cumhurbaşkanı ile bütün bu tarihsel süreç içerisinde hem ülkemizin birliğini, beraberliğini koruyor hem de bu bölgede oynanmak istenen oyunlara karşı gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Ramazan Bayramı'nın Türkiye'nin, milletin geleceğe dair bütün hayallerinin gerçekleşmesinin miladı olmasını dileğinde bulunan bakan Ağbal, “Ülkenin her tarafına hizmet ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu doğrultuda yoğun gayret sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde ülkemizi yarınlara, geleceğe taşıyoruz" dedi.

Türkiye’nin Tek Umudu AK Parti

AK Parti’nin hala Türkiye’nin tek umudu olduğunu vurgulayan Ağbal, şöyle devam etti:

“Bundan da iftihar ediyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirecek şekilde gayretlerimizi sürdüreceğiz. Türkiye içeride terör örgütlerine karşı, dışarıda hem terör örgütlerine hem de diğer güçlere karşı büyük bir mücadele veriyor. Dünya tarihi 21. yüzyılın başında adeta yeniden yazılmak isteniyor. Türkiye, bölgedeki güçlü konumuyla dünya lideri Cumhurbaşkanı ile bütün bu tarihsel süreç içerisinde hem ülkemizin birliğini, beraberliğini koruyor hem de bu bölgede oynanmak istenen oyunlara karşı gerekli tedbirleri alıyor. Suriye'de, Irak'ta yaşananları hep beraber izliyoruz. Orada bir takım güçlerin, haritayı değiştirmek dahil bir takım oyunlarını hep beraber görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, oynanan oyunun farkındayız ve bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklarda bin yıl atalarımız, ecdadımız barışı, istikrarı nasıl koruduysa şu anda da biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bölgede barışın, esenliğin, huzurun kaynağı olacağız. Bir takım oyun oynamak isteyen güçler ne tedbirler alırlarsa alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin gücü karşısında durmalarına imkan yok."

15 Temmuz Darbesi

15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları hatırlatan Bakan Ağbal, "15 Temmuz alçak darbe girişiminin olduğu gece adeta Çanakkale ruhu yeniden dirildi. Türkiye yeni bir kurtuluş destanını o gece millet olarak yazdı. İçeride, dışarıda yedi düvele karşı bu milletin Çanakkale ruhundan asla uzaklaşmadığını gösterdik. 16 Nisan'da da bunu bir defa daha taçlandırdık. Güçlenen, büyüyen Türkiye'nin ileriye dönük başarı hikayesini 16 Nisan'da çok yüksek merhaleye taşıdık. Allah'ın izniyle 16 Nisan'da değişen bu anayasa ile Türkiye daha da güçlenecek, daha da büyüyecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu yolculuk bitmez, bu yol tükenmez. İnşallah bu yollarda hep beraber yürüyeceğiz" diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Bankanı Çimen’i Ziyaret

Bayburt’taki ziyareti ve bayramlaşma töreninin ardından Gümüşhane’ye gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret ederek, Başkan Çimen, Emniyet Müdürü Orhan Kar, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Belediye çalışmaları ile ilgili yaptığı sunumdan dolayı Başkan Çimen’e teşekkür eden Bakan Ağbal, belediye hizmetlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "AK Parti belediyeciliği bu işte. Vatandaşa hizmet getiren, onun derdiyle dertlenen, nerede dokunulacak bir yer varsa dokunan, yıkılması gereken yeri yıkıp, kültürel ve tarihsel dokuyu da koruyarak tekrar gün yüzüne çıkaran belediyecilik anlayışına sahibiz. Bu projelerin hızla tamamlanması için Maliye Bakanlığı olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız" dedi.

Önemli projelerin Gümüşhane'ye, Bayburt'a kazandırılması için büyük emek harcadıklarını aktaran Ağbal, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu üyeleri için Bayburt ve Gümüşhane'nin çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Sabah, Meclis Başkanımızla konuştuk, bu düşünce ve duygularını tekrar ifade ettiler. Dolayısıyla Bayburtlu, Gümüşhaneli olmakla iftihar ediyoruz. Hükümetimizle bakanlarımızla beraber Gümüşhane'yi, Bayburt'u büyütüp kalkındıracağız." diye konuştu.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim