• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

GENÇ MEMUR-SEN’DEN ‘ŞUBAT AYI ŞEHADET AYI’ ETKİNLİĞİ

08.03.2021 10:41
GENÇ MEMUR-SEN’DEN ‘ŞUBAT AYI ŞEHADET AYI’ ETKİNLİĞİ
Genç Memur-Sen Genel Merkezinin 81 İl teşkilatlarında düzenlediği “Şubat Ayı Şehadet Ayı” programları Gümüşhane’de de gerçekleşti.

GENÇ MEMUR-SEN’DEN ‘ŞUBAT AYI ŞEHADET AYI’ ETKİNLİĞİ

Genç Memur-Sen Genel Merkezinin 81 İl teşkilatlarında düzenlediği “Şubat Ayı Şehadet Ayı” programları Gümüşhane’de de gerçekleşti.

Şubat ayı içerisinde vefat eden mütefekkir, dava adamı ve önderlerin adanmışlık ruhuyla geçirdikleri ve Müslüman coğrafyaya nakşedilmiş yaşanmışlık hikâyelerini konu edinen broşürler Cuma namazı çıkışında dağıtıldı.

Broşürlerde dünyaya kendisini zekası, feraseti inancı ve mücadelesi ile hayran bırakan Gök Sultan Abdülhamid Han’dan, Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek İslami yaşam kısasını hayatın her alanında tatbik ile adil bir dünya düzeni kurulacağını savunan adam mücahid Necmeddin Erbakan’a, İstanbul’un manevi Fatih’lerinden Akşemsettin’e, “Yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin olacaktır” diye genç nesillere şuur aşılayan Hasan El Benna ve birçok mutasavvıfa yer verildi.

Programın son etkinliği ile Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesinde, Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Önder Oğur, Genç Memur Sen İl Başkanı Sultan Akyazı, Doktor Öğretim Üyesi Yakup Topal ve  Genç Memur -Sen İl Teşkilatı’nın katılımı ile 28 Şubat sürecinde ülkenin içinden geçtiği zor dönemlerde Necmeddin Erbakan’ın mücadelesini konu edinen bir söyleşiyle gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Genç Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Sultan Akyazı, “Takvim yaprakları şubat ayını gösterdiğinde Alem-i İslam’ı derin bir hüzün kapladığı gibi bizleri de derin bir hüzün kaplar. Ebediyete intikal etmiş mütefekkir, dava adamı ve önderlerimizin; adanmışlık ruhu geçirmiş oldukları ve Müslüman coğrafyaya adeta nakşedilmiş yaşanmışlık hikâyelerini konu edinen broşürleri dağıttık” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim