• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 15 °C

GENÇ MEMUR-SEN TEPKİLİ

14.12.2017 11:10
GENÇ MEMUR-SEN TEPKİLİ
Gümüşhane'de, Genç Memur-Sen ve Gümüşhane Üniversitesi Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet (ADEM) Topluluğu, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Genç Memur-Sen’den ‘Kudüs Kararı’na Tepki

Gümüşhane'de, Genç Memur-Sen ve Gümüşhane Üniversitesi Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet (ADEM) Topluluğu, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Gümüşhane Üniversitesi  kampüsünde düzenlenen basın açıklamasında gruplar adına konuşan Genç Memur-Sen üyesi Erhan Tunç, küresel dünya sisteminin çatırdamasıyla ortaya çıkan endişenin, emperyalistleri gün geçtikçe daha da korkuttuğunu ve iktidarlarını sabit kılabilmeleri adına şiddetin boyutunu gün geçtikçe derinleştirdiğini söyledi.

Filistin'de yıllardır bütün dünyanın gözleri önünde bir insanlık trajedisi yaşandığını ifade eden Tunç, "Bu talihsiz karar hiçbir şekilde Kudüs'ün statüsünü tayin etme mahiyetine sahip olmadığı gibi ekmeğini şiddet organizasyonları üzerinden kazanan ülkelerin kabulü ile de hiçbir geçerliliğe sahip değildir. Her bir karışı ilahi vahyi insanlığa bildiren peygamberlerin izlerini taşıması hasebiyle Kudüs, insan olma şuuru, selamete erme bilinci ve sulhun mihengidir." ifadelerini kullandı.

Tunç, küresel örgütlerin karşısında örgütsüzlük nedeniyle zayıf düşüp dağılmaya ve mağlup olmaya geçit vermeyeceklerini vurgulayarak, "Geleceğin teminatı olacak bir örgütlülüğü tesis ederek, inşa ve ihya yolculuğunda insanlık için iyilik meşalesi olma mücadelesini bütün şer ve karanlık zihinlere karşı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Kudüs ve Filistin'deki olaylarda yaşamını yitirenler için dua edildi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim