• BIST 9764.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 22 °C

GENÇ İHH'DAN ANLAMLI DESTEK

03.05.2018 14:54
GENÇ İHH'DAN ANLAMLI DESTEK
Genç İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Gümüşhane Üniversitesi Kampüs alanı içerisinde yetim çocuklara yardım amacıyla kermes düzenlendi.

 

Gümüşhane Üniversitesi kampüs alanı içerisinde düzenlenen kermesin toplanan gelirleri yetim çocuklara bağışlanacak.

Öğrencilerim el emeği hazırladığı yiyeceklerin ve topladıkları kitapların satıldığı kermes hakkında açıklamalarda bulunan Genç İHH Başkanı Halil Yılmaz,  “İnsani Yardım Vakfı olarak din, dil, ırk gözetmeksizin yardım ediyoruz. Bu bağlamda bizde Genç İHH olarak, Gümüşhane ilinde bu görevi yapmaya çalışıyoruz. Hanım kardeşlerimizin yapmış olduğu pastaları ve börekleri satmış olduk. Amacımız, savaş mağduru ve yetim çocukların yüzünü güldürmektir” dedi.

Genç İHH kadın sorumlusu Hatice Sağlam ise “Bu üniversitede yapmış olduğumuz 3. Kermes. Kazanılan ücretler gönüllülerimizin istediği bölümlere de gidiyor. Örneğin yardım eden birisi ben yardımımın Suriye’ye gitmesini istiyorum diyor ise o yardım Suriye’ye gidiyor. Kurumumuz gayet şeffaf yani yardımların gönderilen yere gitmesi hususunda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Biz bu güveni veriyoruz” ifadelerini kullanarak Gümüşhane Üniversitesi içerisinde programı gerçekleştirme imkanını sağlayan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür etti.

Genç İHH üyesi İsmail Çakın ise yetim çocuklara her türlü desteği verdiklerini belirterek, amaçlarının yetim çocukların okul eğitimine bir nebze de olsa katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim