• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 25 °C

GAZİPAŞA ORTAOKULU'NDA ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

05.06.2024 09:00
GAZİPAŞA ORTAOKULU'NDA ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Gazipaşa Ortaokulu, öğrencilerinin el emeği ve göz nuru eserlerini sanatseverlerle buluşturan bir resim sergisine ev sahipliği yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Şube Müdürü Gönül Eroğlu'nun da katıldığı sergi açılışında, öğrencilerin özgün bak

GAZİPAŞA ORTAOKULU'NDA ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gazipaşa Ortaokulu, öğrencilerinin el emeği ve göz nuru eserlerini sanatseverlerle buluşturan bir resim sergisine ev sahipliği yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Şube Müdürü Gönül Eroğlu'nun da katıldığı sergi açılışında, öğrencilerin özgün bakış açıları ve sanatsal becerileri göz kamaştırdı.

Sergide yer alan titizlikle hazırlanmış maketler ve özgün çizimler, ziyaretçileri adeta bir sanat galerisine ışınladı. Her bir eser, küçük sanatçıların hayal güçlerinin ve duygularının yansıması olarak dikkat çekici bir atmosfer yarattı.

Milli Eğitim Müdürü Gürbüz, açılış konuşmasında "Bugün burada, Gazipaşa Ortaokulu'muzun değerli öğrencilerinin el emeği ve göz nuru eserlerini sergilemelerine şahitlik ediyoruz. Bu vesileyle emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkürlerimizi sunuyorum."

Sadece ortaokul öğrencilerinin değil, anasınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin de eserlerini inceleyerek onlarla sohbet etti. Her bir öğrencinin eserinin arkasındaki hikayeyi dinleyen Müdürümüz, bu tür faaliyetlerin önemini vurguladı: "Öğrencilerimiz, hayal güçlerini ve sanatsal becerilerini kullanarak eserler ortaya koyuyorlar. Bu sayede hem yaratıcı düşünme becerilerini geliştiriyor hem de özgüvenlerini artırıyorlar." dedi. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim