• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

GAZETECİLER, CEMİYETİN İFTARINDA BULUŞTU

14.06.2017 11:35
GAZETECİLER, CEMİYETİN İFTARINDA BULUŞTU
Gümüşhane'de görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileri Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhane'de görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileri Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beylerbeyi Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Yetim, Cemiyet Başkanı Sezai Köprülü ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra il merkezi ve ilçelerden de çok sayıda gazeteci katıldı.

İftar yemeğine katılımlarından dolayı meslektaşlarına teşekkür eden Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, “Mübarek Ramazan-ı Şerif dolayısıyla, böyle anlamlı bir sofrada değerli meslektaşlarımızla yeniden buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmalarına katılım sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Belki sayı olarak az görünüyor olsa da; yerel basın, ajans muhabirleri, internet medyası, kurumlarımızın basın büroları, ilçelerde çalışan gazetecilerimiz, meslek büyüklerimiz, kısacası basın camiasının tamamının oluşturduğu bir birliktelik sağlandı. Bu birlikteliğe katkı koyan herkesten Allah razı olsun. Gazetecilik mesleğinin şartları her geçen gün biraz daha kötüleşiyor. Kurumlarımıza ve hemşehrilerimize basınımıza destek olmaları konusunda defalarca çağrımız oldu. Ancak ısrarla Gümüşhane yerel basını görmemezlikten geliniyor. Oturuyoruz, konuşuyoruz, her defasında haklısınız diyorlar ama aradan bir hafta geçmeden, bize haklısın diyen kurum, nerede bastırdığı belli olmayan davetiyelerle bizi yine programına davet ediyor. Ya aklımızla alay ediyorlar yada sabrımızı sınıyorlar. Unutmamalı ki, başınız ilk ağrıdığında yanınıza koşacak ilk kişiler bu ötelediğiniz, görmezden geldiğiniz yerel basın olacaktır. Trabzon, Erzincan gibi işlerinizi baskılarınızı yaptırdığınız yerlerden kimse yanınıza gelmeyecektir. Bunu herkesin, her kurumun anlaması gerekiyor. Yine unutmamalıyız ki, bize bizden başkasının faydası yoktur. Daha güzel günler görmek umuduyla, herkesim mübarek Ramazan-ı Şerif’ini tekrar kutluyor, iftarımıza katılan tüm meslektaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim