• BIST 9715
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 20 °C

FEDERASYON DİMDİK AYAKTA

30.07.2017 10:50
FEDERASYON DİMDİK AYAKTA
Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt, Gümüşhane için mücadele ettiklerini her zamankinden daha güçlü olmak zorunda olduklarını söyledi.

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt, Gümüşhane için mücadele ettiklerini her zamankinden daha güçlü olmak zorunda olduklarını söyledi.

Söğüt, yaptığı açıklamada, yeni döneme tüzük yenileme çalışmaları içerisinde olduklarını, gelecek günlere daha umutla baktıklarını belirterek, “Federasyona dönük eleştirisel yaklaşımlara ise hoşgörü ile bakıyoruz. Federasyonumuz dimdik ayaktadır” dedi.

Söğüt, her türlü eleştiriye açık olduklarını yinelerken, yapıcı ve yarar sağlayıcı her görüşün federasyon zemininde tartışılabileceğini duyurdu.

Son Gümüşhane ziyaretine değinen Genel Başkan Söğüt, “Orada federasyonumuzun da katkılarıyla bir aşevi yükselecek. Önemli bir eser olacak. Uzun uğraşlar sonucu bu eser bu noktaya kadar geldi. Ben özelikle sayın belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu konuda gerek Ümraniye gerekse Gümüşhane belediye başkanımız bizleri yalnız bırakmadılar’ dedi.

TARİHİ AÇIKLAYACAĞIZ

Tüzük kurultayına dönük zamanın duyurulacağını ifade eden Söğüt, daha güçlü federasyon için tüzük çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Söğüt, açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Her zaman söyledik önce Allah rızası için yola çıkıyoruz sonra Gümüşhane adına her ne yapıyorsak yerine getirmeye çaba gösteriyoruz. Federasyonumuzun amacı daha güçlü adımlarla yola devam etmektir. Bu konuda her olumlu görüşü de değerlendiririz. Lakin sırf eleştiri getiren, suyu bulandıran görüşlere de itibar etmeyiz. Kim ne derse desin bizim için önemli olan önce Gümüşhane’dir. Bu çatı altında mücadele verenlerin amacı bellidir. Federasyon her zamanki gibi daha güçlü olmak zorundadır. Zaman bizi haklı çıkaracaktır’ dedi.

YENİ BİNA ARAYIŞI

Genel Başkan Söğüt, federasyona yeni bina arayışı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bu konuda verilen sözlerin bulunduğunu kaydederken, bina olmazsa arsa arayışlarını da alternatif seçenek olarak kenarda tuttuklarını ifade etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim