• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

EYÜP’TE TÜMGEP YEREL YÖNETİMLER AKADEMESİ BAŞLIYOR

24.01.2014 13:04
EYÜP’TE TÜMGEP YEREL YÖNETİMLER AKADEMESİ BAŞLIYOR
Türkiye Milli Gençlik Platformu Tümgep Genel Başkanlığını Gümüşhane / Kelkit İlçesi Kaş Beldesinden Yusuf Samet Çakır’ın üstlendiği Tümgep Akademi Yerel Yönetimler İstanbul, Eyüp’te başlıyor.

Genel Başkan Yardımcısı Köksal Akyol, Dış İlişkiler Sorumlusu Ferdi Büyükdoğan, STK Sorumlusu Emirhan Temür, ARGE Birim Başkanı Ferit Akdağ, Teşkilat Birim Başkanı Mehmet Zahit Temür, Üniversite Öğrencileri Birim Başkanı Hüseyin Çelik,Tanıtım Medya Birim Başkanı Mehmet Aktaş, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Adnan Turpçu Sosyal İşler Birim Başkanı Duygu Kaya, Siyasi İşler Birim Başkanı Mustafa Turgay Tunç ve Eğitim Birim Başkanı Esme Yeşilyurt’un öncülüğünde " TÜMGEP AKADEMİSİ" kuruldu ve çalışmalarına başladı.

Tümgep Akademisinin Eğitim Programı; devam zorunluluğu %80 ve , 5. haftalık sertifikalı eğitim programında Tarih, Ekonomi, Yerel Yönetimler, Strateji Bilimleri, Siyasi Politika ve Teorik Politika dersleri verilecektir.

GENÇLERİMİZLE GELECEĞİMİZE KÖPRÜLER KURALIM

Tümgep Genel Başkanı Yusuf Samet Çakır kurdukları akademinin gençlere ideolojik olarak özgürlük kazandıracağını ve daha şuurlu bireyler olarak yetişeceklerini, Tümgep’in bu eğitimden hiç bir ücret talep etmeyeceğini beyan etti. Eyüp’te gerçekleşecek olan seminerlere Eyüp'ün değerli akademisyenleri ve siyasetçilerini davet ettiklerini bunu Türkiye genelinde yapacaklarında söyledi.

Gençleri siyasette daha aktif şekilde rol almaları için teorik politikaya alıştırma dersleri de diyebiliriz. Gençlerimizle geleceğimize köprüler inşa edip ülkemizi daha refah,  daha faziletli, daha saadetli ,aydınlık, ak günlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte bize destek olan bütün siyasetçi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Eyüp Sultan stratejik konumu itibariyle hem  İstanbul ve Türkiye coğrafyası için önemli hem de İslamiyet açısından en önemli 4. şehirden biridir.  Bizler istiyoruz ki siyasette yalan dolan olmasın ahlaklı, şuurlu ve dürüst siyasetçiler olsun. Bunu da “Pilot Bölge” olarak seçtiğimiz Eyüp Sultan ilçesindeki akademimizle aşacağımıza inanıyoruz .Olumlu sonuçlar doğrultusunda bütün il ve ilçelerimizde Tümgep Akademi’yi kuracağız. Biz kimseyi herhangi bir ideoloji ya da fikre tabi tutmuyoruz , çeşitli görüşler sunarak kendi iradesiyle bir tercih hakkı sunuyoruz. Tümgep Akademi Türk Milletine Hayırlı Olsun Yol Arkadaşlarım Türkiye Milli Gençlik Platformu Tümgep Genel Başkan Yardımcısı Köksal Akyol, Dış İlişkiler Sorumlusu Ferdi Büyükdoğan, STK Sorumlusu Emirhan Temür, ARGE Birim Başkanı Ferit Akdağ, Teşkilat Birim Başkanı Mehmet Zahit Temür, Üniversite Öğrencileri Birim Başkanı Hüseyin Çelik,Tanıtım Medya Birim Başkanı Mehmet Aktaş, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Adnan Turpçu Sosyal İşler Birim Başkanı Duygu Kaya, Siyasi İşler Birim Başkanı Mustafa Turgay Tunç ve Eğitim Birim Başkanı Esme Yeşilyurt’a Destek ve yardımlarından dolayı bu güzel ailemizi oluşturmamda emek verdikleri için teşekkürü bir borç bilirim hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.

Tümgep’i Sosyal Medyadan’da Takip edebilirsiniz

Facebook: www.facebook.com/tumgep

              www.facebook.com/yusufsametcakir

Twitter   : www.twitter.com/tumgep

              www.twitter.com/yusufsametcakir

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim