• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 22 °C

Evde Kalan Gümüşhanelilerden Manzaralar

24.03.2020 12:13
Evde Kalan Gümüşhanelilerden Manzaralar
Gümüşhane’de koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalın çağrısına uyan vatandaşlar farkındalık için birbirinden ilginç etkinlikleri yaparak sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Gümüşhane’de koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalın çağrısına uyan vatandaşlar farkındalık için birbirinden ilginç etkinlikleri yaparak sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Tüm yetkili kurumların evde kalın çağrısına büyük oranda riayet edilen Gümüşhane’de şehrin futbol camiasının önde gelen isimleri ilginç bir etkinlik gerçekleştirdi.

İlk olarak Gümüşhane futbol dünyasının önemli ismi ve teknik adamı Sezgin Köprülü’nün başlattığı tuvalet kağıdı sektirme akımı başladı. Etkinlikle evinde tuvalet kağıdını sektiren Köprülü, videosunun sonunda “Evinde kal Türkiye” mesajı verdi.

Daha sonra eski futbolculardan Ramazan Demir, Bahattin Yavuz, Hanefi Ay, Serdar Akçay, Mahir Akçay ve arkadaşları İlhan Akçay ve İhsan Muhsin de akıma uyarak tuvalet kağıdı sektirerek sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Konuyla ilgili bilgi veren Sezgin Köprülü, eski takım arkadaşlarıyla devletin çağrısına bu şekilde destek vermek istediklerini belirterek, “Bu akımı ben başlattım sağolsun arkadaşlarımızda bize destek verdi. Bizim haricimizde birçok arkadaşımız, eski futbolcularda bu akıma katıldı. Kamuoyundan çok iyi tepkiler aldık. Ülkemize ve tüm insanlığa illet olan bu virüse bizde devletimizin çağrısına destek olmak için kendi aramızda bir akım başlatarak kamuoyuna mesaj vermek istedik” dedi.

Gümüşhane’de bir başka vatandaş ise evin odasının ortasına koydukları sehpanın üzerinden masa tenisi raketleriyle plastik top sektirdi. Bu ilginç anları sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar çok sayıda beğeni aldı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim