• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 15 °C

EV HANIMLIĞINI MESLEK HALINE GETIREN COŞKUN FESTIVALDE STANT AÇACAK

04.08.2022 12:47
EV HANIMLIĞINI MESLEK HALINE GETIREN COŞKUN FESTIVALDE STANT AÇACAK
Yaptığı ev yemeklerini ve doğal ürünleri sosyal medya aracılığıyla pazarlayarak ev ekonomisine katkıda bulunan ve kentin bu konudaki rol modellerinden birisi olan 4 çocuk annesi Güldeniz Coşkun, 25.Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinde stant a

Yaptığı ev yemeklerini ve doğal ürünleri sosyal medya aracılığıyla pazarlayarak ev ekonomisine katkıda bulunan ve kentin bu konudaki rol modellerinden birisi olan 4 çocuk annesi Güldeniz Coşkun, 25.Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinde stant açacak. 

Önceki yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ‘Türkiye'nin Kahraman Kadınları’ programında Gümüşhane’yi temsil eden Coşkun, 4-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak festivalde 15 Temmuz Zafer Meydanındaki 13 numaralı stantta ürünlerinin satışını gerçekleştirecek. 

Yaptığı ev yemeklerini sosyal medya aracılığıyla pazarlayarak ev ekonomisine katkıda bulunan ve bu konuda Gümüşhaneli kadınların rol modellerinden birisi olan Coşkun, doğal ürünler ve yemek çeşitlerini satacak. 

15 yıllık network deneyiminin ardından gıda sektörüne giren Coşkun, sosyal medya üzerinden geniş ürün yelpazesiyle ile hizmet veriyor. Bir akrabasının kuşburnu reçeli istemesiyle bu işe başlayan Coşkun, ilk başlarda tereddüt etse de daha sonra yapabildiğini görünce ailesinin de desteğiyle bu işleri devam ettiriyor. 

Coşkun, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Mustafa Pala ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekâi İnan’a teşekkür ederek herkesi festival süresince standına davet etti. 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim