• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 21 °C

ET İLE TIRNAK GİBİYİZ

27.12.2018 14:19
ET İLE TIRNAK GİBİYİZ
Gümüşhane Torullular Derneği tarafından organize edilen programa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri Varan ve Torul Belediye Başkan Adayı Evren Evrim Özdemir, büyük ilgi ile karşılandı.

22 yıldır Gümüşhane’de faaliyet gösteren ve Gümüşhane’deki tek ilçe derneği olan Torullular Derneği’nde adayları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Mümin Çakıcı, “Burada dostane bir sohbet programı organize ettik. Bu programın hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Torulspor yönetimi ve oyuncularının da geniş katılım gösterdiği toplantı samimi ve içten bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Torul’u Farklı Görmüyorum

Milletvekilliği döneminde kendisine Torul ve Kürtün vekili dendiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan adayı Sabri Varan, “Bu sözde değil özde bir yakıştırmaydı” sözlerini kullandı.

İlk ziyaretini Torullular Derneği’ne yapan Varan, “Torul ile Gümüşhane’yi siyasi manada et tırnak haline getiren bir siyasi varsa o benimdir. Farklı görmüyorum. Torul neyse Gümüşhane’de odur. Torul’dan birini alalım da görüntü olsun diye hiçbir zaman davranmadım. Hep inanarak, olması gerektiğini düşündüğüm için birlikte yol aldım. Şehirde Torul’u hemşerilerimizin varlığını bilen bunların şehre yaptığı katkıyı bilen bir kardeşinizim. Bu bakışım hiçbir zaman değişmedi değişmeyecekte” şeklinde konuştu.

Hayatı Kolaylaştıran Bir belediyecilik hayalimiz var

Bu millete hayırlı hizmetler yapılması gerektiğini vurgulayan Varan, “Kim bu millete daha hayırlı hizmetler yapacaksa Allah’ım ona hizmet yapmayı nasip etsin. Getirdik de kurtulamıyoruz diyeceğimiz bir ortama duruma girmekten Allah bizi muhafaza eylesin. Herkesin Gönlünü yapan sıkıntılarını azaltan yükünü hafifleten bir belediyecilik anlayışımız var. Yeni yükler getirmeden yeni sıkıntılar stresler yüklemeden yapabildiğimiz kadar yükü hafifleten hayatı kolaylaştıran bir belediyecilik hayal ediyoruz” diye konuştu.

Tanıtımda sporun çok önemli olduğuna değinerek Torulspor’un herkesin ortak değeri olduğunu söyleyen Varan, “ Torul’u tanıtacaksak Torulspor lazım, Gümüşhane’yi tanıtacaksak yine Torulspor lazım. Gümüşhanespor’dan sonra Gümüşhane’nin tanıtımı olumlu manada çok yol kat etti. Sporun sadece spor değil turizm ve tanıtma yönüyle de desteklenmesi gerekir. Gençlerin zararlı alışkanlıklara bulaşmaması için, vakitlerini spor salonlarında daha çok ayırması için yeni nesle örnek olunması için sporun ayrıca bir yeri ve önemi vardır” ifadelerine yer verdi.

Hizmete Talibiz

İçinde bulunduğu duygusal atmosferin çok değişik bir duygu olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Torul İlçe Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir ise, “Yıllarca yöneticilik yaptım ama şu anda yaşadığım manevi hazzı daha önce içinde bulunduğum hiçbir görevde almadım. Çünkü bu görev çok kutsal bir görev. Doyduğumuz, doğduğumuz çocuklarımızı büyüttüğümüz yere daha iyi hizmet verebilmek için bu göreve talip olduk. Hiçbir ayrıcalık gözetmeden ötekileştirmeden insanların birbirine yaklaşacağı beraber hareket edeceği bütün spor derneklerinin bir arada olacağı hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim