• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 15 °C

ESKİ DAMAT DEHŞETİ İLE VEFAT EDEN OLGUN KELKİT’TE TOPRAĞA VERİLDİ

26.07.2021 12:33
ESKİ DAMAT DEHŞETİ İLE VEFAT EDEN OLGUN KELKİT’TE TOPRAĞA VERİLDİ
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, eski damadının bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

ESKİ DAMAT DEHŞETİ İLE VEFAT EDEN OLGUN KELKİT’TE TOPRAĞA VERİLDİ

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun, eski damadının bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eski kayınpederini bıçaklayarak öldürürken, 4 yakınını da yaraladı. Polis ekipleri tarafından eski damat ve beraberindeki şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Barış Mahallesi 1818 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle yaklaşık 2 ay önce boşanan İ.G., çocuğunu birkaç günlüğüne almak için yakınlarıyla eski eşinin babası olan Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun’un evine geldi.

Bir süre sonra İ.G. ile Olgun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile İ.G., yanında bulunan bıçağı çıkararak Süleyman Olgun’u bıçakladı. Bu sırada evde bulunan Olgun’un akrabaları ile İ.G.’nin yanında bulunan kişilerce taşlı sopalı kavga çıktı.

Kavgada Süleyman Olgun’un yanı sıra evde bulunan akrabalarından İlhan Çiçek, Efendi Gürbüz, Nail Olgun ve Cihan Gürbüz de yaralandı. İ.G. ve yanında bulunan kişiler ise olay yerinden kaçtı. Kavgayı gören mahalleli, 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralanan Süleyman Olgun, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polisler tarafından eski damat İ.G. ve olaya karışan kişiler yakalanarak gözaltına alındı.

Eski Kayınpederini Öldüren Damat Tutuklandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tartıştığı eski kayınpederini evinin önünde öldüren şahıs tutuklanırken, olaya karışan annesi, kız kardeşi ve babası serbest kaldı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Olgun’un cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi incelemelerinin ardından ailesine teslim edildi. Daha sonra Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip emekli imam olan ağabeyi Recep Olgun tarafından kıldırılan cenaze namazın ardından Olgun’un cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gümüşhane’ye gönderildi. Cenaze namazına katılan yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kelkit’te Toprağa Verildi

Gebze’de düzenlenen törenin ardından bir törende Kelkit’te düzenlendi. Kelkit’te yoğun bir kalabalık eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından Kelkit Merkez mezarlığında toprağa verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim