• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 24 °C

ERYILMAZ’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

13.05.2024 12:21
ERYILMAZ’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mürsel Eryılmaz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

ERYILMAZ’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mürsel Eryılmaz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Eryılmaz yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Her engellinin ihtiyaç duyduğu temel duygu sevgi ve anlayışıdır. Son zamanlarda ihtiyacımız olan bu iki temel duygunun tüm kesimler tarafından benimsenmesini umut ediyoruz. Sorunlarımızın çözüm odağı olan bu düşünceden beklentimiz, imkan verildiği zaman her işin üstesinden gelen azim ve kararlılığa sahip engelli kardeşlerimizin istihdamının öncelenmesi, üretim imkanlarının daha şeffaf ve imkan veren bir ölçüde sağlanmasının önünün açılması. Kendisine iş imkânı oluşturmuş engelli kardeşlerimizin ise iş imkânlarını geliştirmesi bakımından finans kuruluşları tarafından doğrudan desteklenmesinin önünün açılması şarttır. Son zamanlarda kamuda istihdam edilen bazı engelli kardeşlerimizin de yaşadığı sorunlar gözden gelinmemeli elbette ki imtiyaz tanınsın istemiyoruz. Fakat anlayış düşüncesinden yoksun her davranışı da kınıyoruz. Diğer taraftan da evde bakıma muhtaç engelli kardeşlerimizin aileleri gerçek anlamda özverili bir şekilde bu kardeşlerimizin hayatlarını idame etmeleri açısından her türlü fedakârlığı yapıyorlar. Onları da anlamamız ve hayatlarını kolaylaştıracak bir takım hakları kendilerine sağlamamız gerekiyor. Bütün bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin engelliler haftasını kutluyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim