• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

ERDOĞDU: CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN KENDİ REKORUMUZU KIRMAK İSTİYORUZ

18.05.2023 13:17
ERDOĞDU: CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN KENDİ REKORUMUZU KIRMAK İSTİYORUZ
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Cumhur İttifakı’nın her bir ferdi olarak safları sıkı tutup yüzyılın seçiminde, Türkiye Yüzyılı’nın inşası için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

ERDOĞDU: CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN KENDİ REKORUMUZU KIRMAK İSTİYORUZ

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Cumhur İttifakı’nın her bir ferdi olarak safları sıkı tutup yüzyılın seçiminde, Türkiye Yüzyılı’nın inşası için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak seçimlerde Türkiye ikincisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek veren Gümüşhane’den ikinci turda rekoru tazelemesini isteyen Erdoğdu, “Altın kalbinde bu sevgiyi besleyen insanımıza milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği bu anlamlı ve takdire şayan destek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane’nin yüzyılın seçiminde tercihini yüzde 74, 42 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanarak en yüksek oyu veren Bayburt’tan sonra ikinci il olurken, milletvekilliği seçiminde ise yüzde 47,79 ile Türkiye 6.’sı olduğunu hatırlatan Erdoğdu, “İlimizi mecliste temsil etme yetkisini alan AK Partimizin milletvekili Av. Celalettin Köse ve Cumhur ittifakı ortağımız MHP milletvekilimiz Musa Küçük’ü tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Gümüşhaneli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla seçerken aynı zamanda Cumhur İttifakı’nı da takdir etmiş, yüksek oy oranıyla ödüllendirmiştir. Milletimize minnettarız. Şimdi ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza daha güçlü bir destek için kolları sıvadık. Cumhur İttifakı’nın her bir ferdi olarak safları sıkı tutup yüzyılın seçiminde, Türkiye Yüzyılı’nın inşası için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Kendi rekorumuzu kırmak da inşallah bize nasip olacaktır”

28 Mayıs tarihinde yapılacak ikinci tur seçimlerde Gümüşhane’nin kendi rekorunu kırarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği vereni il olacağına inandığını ifade eden Erdoğdu, “Bütün gayretimiz ve çabamız ve çalışmalarımızla teşkilatlarımız bu hedefe kilitlenmiştir. Kendi rekorumuzu kırmak da inşallah bize nasip olacaktır. Bu azim ve inançla sahada gayret gösteren, teşkilatlarımızın her bir ferdine, ittifakımızın her bir ortağına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni Yüzyıl, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inşallah, milletin kutlu yarınlara yürüdüğü Türkiye Yüzyılı olacak. Doğru Zaman, Doğru Adam, Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim