• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 20 °C

ERDOĞAN VE AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEKLER

20.06.2018 11:18
ERDOĞAN VE AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEKLER
Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Dernek Başkanı Muharrem Aşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Pir imzasıyla yapılan kamuoyu açıklamasında; Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği’nin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekilliği seçimlerinde ise AK Parti adaylarını destekleyecekleri  kamuoyuna deklere edildi.

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği’nin konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hem ülkemiz, hem de tüm dünya için çok önemli olup, tarihin seyrini değiştirecek seçimlerdir.

Son 16 yıldır başarılı bir şekilde ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ekibinin bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde yöneteceğine olan inancımız tamdır.

Başta PKK ve FETÖ gibi şer güçler olmak üzere ülkemizin iç ve dış tüm düşmanları ile yapılacak mücadeleyi ancak Sayın Erdoğan ve ekibinin başarabileceğine ve  devletimizin ve vatanımızın âli menfaatlerinin gerektirdiği uluslararası çalışmaları da yine Sayın Erdoğan ve ekibinin yapacağına olan inancımız nedeniyle Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği olarak 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi destekleyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim