• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 23 °C

ERDOĞAN, 14 MAYIS’TA YENİDEN SEÇİLECEKTİR

27.03.2023 12:10
ERDOĞAN, 14 MAYIS’TA  YENİDEN SEÇİLECEKTİR
Son yüzyılda dünya ülkelerindeki en önemli seçim 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleridir. Ülkemizde 85 milyon insan bunu çok iyi biliyor… Avrupa bunu söylüyor, Amerika bunu söylüyor… Bu nedenle,

ERDOĞAN, 14 MAYIS’TA

YENİDEN SEÇİLECEKTİR

Son yüzyılda dünya ülkelerindeki en önemli seçim 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleridir. Ülkemizde 85 milyon insan bunu çok iyi biliyor… Avrupa bunu söylüyor, Amerika bunu söylüyor… Bu nedenle, tüm dünyanın gözleri Türkiye’nin üzerinde…

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Erdoğan’ın birden çok rakibi olacak gibi görünüyor.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkede ve dünyada 20 yıldır yaptıkları, bundan sonra yapacaklarının en önemli teminatıdır. Hele hele son yirmi yılda yaşadığımız her biri bir dünya savaşına bedel olaylardan, tuzaklardan bu ülkeyi koruyan Sayın Erdoğan’ı rakibi olan diğer adaylarla kıyaslamak eşyanın tabiatına zıt olur.

1970’lerde bu ülkenin başına bela olan PKK ihanetini bitirme noktasına getiren, 28 Şubat 1997 post modern darbesini kökünden kazıyan, 15 Temmuz 2016 FETÖ ihanet girişimini engelleyen Sayın Erdoğan, her alanda liderliğini ispat etmiştir.

Size soruyorum; bu millet, PKK’yı ve FETÖ’yü bitirme noktasına getiren Erdoğan’a mı oy verir, yoksa PKK’yı  ve FETÖ’yü yeniden dirilme noktasına getirmek isteyen adaylara mı oy verir?..

Elbetteki bu millet, PKK’yı ve FETÖ’yü bitiren Sayın Erdoğan’a oy verecektir…

Diğer taraftan; son üç yıldır dünyayı kasıp kavuran kovid19 pandemisinden ve bir yılı aşkındır devam eden Ukrayna savaşının olumsuz etkilerinden bu ülkeyi en az zararla çıkaran lider Sayın Erdoğan’dır. Ve nihayet, küçük kıyamet diye tanımlanan 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde yaşanan deprem felaketi sonrası çok kısa zamanda risk yönetimini başarı ile gerçekleştiren lider Sayın Erdoğan’dır.

Ülkemizde, şu anda Sayın Erdoğan haricinde devlet, ülke ve dünya tecrübesi olan ve ülke ve dünya risk yönetimi yapabilecek özellikte başka bir lider yoktur. Bu işin profesyoneli Sayın Erdoğan’dır.

“Bir şey olmaz, bir de diğer adayları deneyelim” sözü ise, masum vatandaşlar için tuzaklarla dolu bir sözdür. Devlet, milletin ortak malıdır. Tecrübesiz ellere teslim edilen devletin geleceğinde yaşanacak olumsuzlukların vebali kimin olacaktır?.. Bilinmelidir ki, devlet yönetiminde yapılan hatanın geri dönüşü asla olmaz… Devleti yönetecekleri seçerken yapılacak yanlış tercihler, yıkım getirir, gözyaşı getir, sefalet getirir, ıstırap getirir… Ve sonunda başımızı iki elimizin arasına alarak, “Eyvah, biz ne yanlış yaptık!”  pişmanlığını getirir ama, çoktan iş işten geçmiş olur...

Ülkemizin hayallerle ve hamasi nutuklarla geçirecek vakti yoktur. 14 Mayıs’ta biz sadece Türkiye’yi değil, aynı zamanda dünyayı da yönetecek bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Akıllısı, delisiyle, cahili velisiyle, çocuğu ihtiyarı ile, kadını erkeği ile, köylüsü kentlisi ile, sağcısı solcusuyla herkesin kabul ettiği bir gerçek var ki, 14 Mayıs seçimlerinde hem Türkiye’yi hem de dünyayı yönetecek özelliklerde tek lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Güzel günler dileği ile.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim