• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

EMNİYET SUÇLULARA FIRSAT VERMİYOR

23.11.2015 21:27
EMNİYET SUÇLULARA FIRSAT VERMİYOR
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri şehirde vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak adına suçlulara fırsat vermiyor.

Gümüşhane’de meydana gelen ikametten hırsızlık ve çalıntı oto olaylarıyla ilgili Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, bu olaylara karışan toplam 4 şahıs farklı illerde yakalandı.

Konu ile ilgili Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“12.11.2015 tarihinde il merkezinde 2 ikametin kapı kilidini kırmak suretiyle meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimiz çevre illerle irtibata geçmesi sonucu; bu olayı gerçekleştiren toplam 3 şahıs Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kullandıkları otomobilin içerisinde suç aletleriyle birlikte çaldıkları malzemelerle yakalanmıştır. Şahıslar evden hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır. Yine Gümüşhane İl Merkezinde 13.11.2015 tarihinde meydana gelen oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimiz Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle irtibata geçmesi sonucu, oto hırsızlığını gerçekleştiren 1 şahıs Trabzon – Arsin ilçesinde yakalanmıştır. Ele geçirilen dört adet jant ve lastiği, dört adet hoparlör, bir adet bas, bir adet oto teybi ve bir adet anfi olayın müştekisi olan vatandaşa teslim edilmiştir. İlgili şahıs hakkında oto hırsızlığı suçundan adli işlem yapılmıştır.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim