• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 15 °C

Emniyet Personeline Etkili ve Hızlı Okuma Kursu

10.02.2020 10:59
Emniyet Personeline Etkili ve Hızlı Okuma Kursu
Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen ‘Etkili ve Hızlı Okuma’ kursunu başarıyla tamamlayanlar Kurs Bitirme Belgelerini aldılar.

Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen ‘Etkili ve Hızlı Okuma’ kursunu başarıyla tamamlayanlar Kurs Bitirme Belgelerini aldılar. Aynı eğitim programına katılan İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ın Kurs Bitirme Belgesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş tarafından takdim edildi.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün eğitim faaliyetleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik 22-31 Ocak tarihleri arasında 32 saatlik Etkili ve Hızlı Okuma kursu düzenlendi. 

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fahri Yurddan tarafından verilen kurs programını başarıyla tamamlayan 15 emniyet personeli sertifika almaya hak kazandı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Taş ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fahri Yurddan İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ı makamında ziyaret ederek Kurs Bitirme Belgesini takdim etti.

İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş yaptığı açıklamada Halk Eğitim Merkezinde görevli Edebiyat Öğretmeni Fahri Yurddan tarafından kendisine ve personeline yönelik çok faydalı eğitim verildiğini belirterek, Edebiyat Öğretmeni Fahri Yurddan’a ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş’a teşekkür etti. 

Emniyet personelinin her alanda kendisini yenilediğine dikkat çeken Karataş, etkili ve hızlı okuma kursu sayesinde personeli tarafından evrakların okunup bir an önce gereğinin yapılması konusunda zaman kaybının önüne geçtiklerini vurguladı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim