• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

Dünya Ormancılık Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

30.03.2015 17:09
Dünya Ormancılık Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde 81 ilde ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde Bereket Ormanı Projesi hayata geçirildi ve ilk fidanlar geçen hafta içerisinde toprakla buluştu.

Dünya Ormancılık Haftası çerçevesinde Gümüşhane’de de tüm illerle eşzamanlı gerçekleştirilen bu etkinliğin ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlar da kendi bahçelerine fidan dikti.

 

Vali Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Lütfü Düz ile eşi Gülay Düz’ün katılımıyla gerçekleştirilen ağaç dikimi etkinliklerinde 80. Yıl Sevgi Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı tüm personel ve koruma altında bulunan çocuk ve engellilerin katılımıyla 250 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşların bahçelerine ve Kuşakkaya eteklerinde bulunan Sevgi Hatıra Ormanı’nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliklerinde bakım ve koruma altında bulunan çocuklar ve diğer katılımcılar hem ağaç dikme keyfini yaşadı hem piknik yaparak eğlenceli anlar geçirdi.

 

Mahalle Çocuklarına Oyuncak

Kuşakkaya mevkiinde bulunan Sevgi Hatıra Ormanı’nda yapılan fidan dikme töreninin ardından şehre yürüyerek gelen Şengül Yavuz, geçtiği mahallelerde rastladığı çocuklara oyuncak verdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim