• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 15 °C

DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ

22.05.2015 16:29
DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, gazetemize yaptığı açıklamada, yapılan yolların, yatırımların övünülmekten çıktığını, Türkiye’nin dünya ile yarışır bu ülke konumuna geldiğini belirterek, “Eksiklerimiz yok mudur, vardır. Eksikliklerimiz elbette olaca

Yığılmış, tortulaşmış sıkıntılar

“Biz 13 yılda elde ettiğimiz kazanımları çok iyi biliyoruz. Askeriyede çocuğunun yemin töreninde başı kapalı kadınlar tel örgüsünün ardından seyrediyorlardı. Başı kapalı diye torununun düğününe girilemiyordu bu ülkede. Subay gazinosuna başı kapalı kadınlar giremiyordu. Başörtülü öğrencilerin eğitim almaması için her türlü tedbirler alınmıştı. 600 bin imam hatipli öğrenci sayısını 60 bine düşürdüler. Bugün her yerde köylerimiz de bile imam hatip okullarımız açık. Çocuklarımız normal liselerde Kuran-ı Kerim okuyabiliyor. Milletimiz bundan çok mutlu. Ancak sistemin tam olarak oturabilmesi için AK Parti’nin en az 2-3 dönem daha iktidarda olması gerekiyor. 90 yılda, yığılmış, tortulaşmış sıkıntıların bertaraf edilmesi lazım. “

Benim için kimse çalışmasın

Vatandaşın memnuniyetinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığına dikkat çeken Üstün, “Eksiklerimiz yok mudur, vardır. Eksikliklerimiz elbette olacaktır. İnsanız, hatalarımız olacaktır. Partiyiz, hatalarımız olacaktır. Bu millet yapılanları biliyor. Bu millet yapılanların kıymetini biliyor. Olabilecek bir sıkıntıda neler kaybedeceğini biliyor. Parti içerisinde bir rekabet yaşanabilir, bunu her alanda yaşayabiliriz. Önemli olan partinin menfaatleri değil, milletin menfaatidir.  Ben bir adayım. Benim için çalışılacaksa kimse çalışmasın. Davası için, vatanı, milleti için çalışılmayacaksa, kişilerin menfaati için çalışılacaksa kimse çalışmasın. Biz hep birlikte bir dava ve bu ülke için çalışmalıyız” diye konuştu.

Kale gibi duracağız

“Bize meydan okuyan, bize gözdağı vermek isteyen, gerek ülkemiz içinde gerekse dünyada çok güçler oluştu. Ancak bu millet AK Parti’yi de, Recep Tayyip Erdoğan’ı da kendi canı pahasına sonuna kadar koruyacak, hem başbakanımızı hem de cumhurbaşkanımızın arkasında kale gibi duracaklar.”

Ayırım yapmayız

Kamu kurumlarına hiçbir baskı yoktur. Gümüşhane’mizde veya ilçelerimizde sağcı solcu fark etmiyor Biz milletvekili olduktan sonra herkesin milletvekiliyiz. Ayırım yapmayız. Böyle bir şey yapmak AK Parti’ye yakışacak bir şey değildir. Gümüşhane’ye yakışanı yapmaya çalışıyoruz”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim