• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 13 °C

DOĞTAŞ HİZMETE GİRDİ

18.07.2018 11:38
DOĞTAŞ HİZMETE GİRDİ
Gümüşhane’de Bölükbaş ailesinin girişimiyle mobilya sektörünün öncü markalarından olan Doğtaş’ın açılışı gerçekleştirildi.

Yurtiçi ve yurtdışında satış noktası ağını genişletmeye devam eden Doğtaş’ın Gümüşhane mağazası Karşıyaka mahallesinde geniş katılımlı açılış töreni ile hizmete girdi.

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, mağaza zincirine önemli halkalar eklemeye devam ediyor. 2017 yılında yüzde 52 büyüme gerçekleştiren Doğtaş, 2018 yılına da hızlı başladı. Mobilya üretip satan bir üretici olmanın ötesinde, müşterilerinin yaşam alanlarına keyif katmayı amaçlayan, onlara uygun çözümler sunan, hayatı kolaylaştıran, takip edilen, fikir danışılan bir marka konumunda olan Doğtaş, Türk mobilya sektöründe ustalığını da kanıtlamış durumda.

Açılışta konuşan Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, "2017 yılı bizim için yeni bir atılımın başlangıcı oldu. Yenilenen ve trendlere uygun olan ürün portföyümüz, yenilediğimiz mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında fark yaratan uygulamalarımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız yeniliklerle mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Yeni yatak markamız Lova da artık her mağazamızda satışta. Yurtdışında da önemli yatırımlarımız oluyor. Türk markasının gücünü dünyaya kanıtlama gayreti içerisindeyiz" dedi.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Doğtaş, en beğenilen şirketler araştırmasında mobilya sektörünün en beğenilen şirketi ödülüne sahip. Doğtaş, Türkiye'nin en değerli markaları 100 sıralamasına mobilya sektöründen giren tek marka. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülüne layık görülen Doğtaş, son olarak Superbrands Turkey listesinde de yer alarak Türkiye'nin Süper Markası ödülünü de almaya hak kazandı.

Bu Mağazalar Bizim

Doğtaş’ın açılışında konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Doğtaş’ın Gümüşhane’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bizler Doğtaş’ı yalnızca baza ile tanıdık. Ama o kadar büyümüş ki 158. Şubesini buraya açıyor. Gümüşhane’deki partnerleri de çok güçlü. Yaptığı işlerde hep gülüyordu. Sizin aradığınız en büyük özellik bu olsa gerek. Bu mağazalar bizim. İnanıyorum ki bu mekan kardeşlerime dar gelecek. Daha büyük işler yapacaklar” diye konuştu.

Şehrimize Değer Katıyor

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ise, “Ben öncelikte Doğtaş ailesine ve genel müdürüne teşekkür ediyorum. Gümüşhane’de bulunabilecek en güzel partnerlerden birisini buldunuz. Bölükbaş kardeşler hakikaten ilimizin ve ülkemizin ihtiyacı olan genç girişimci olarak aradığımız insanların başında gelen insanlar. Bugün farklı bir mağazanın açılışı için burada bulunuyoruz. Bu tür güzel iş yerleri şehrimize de değer katıyor. Bugün burada açılan Doğtaş firması ne Doğtaş genel müdürünündür ne de Bölükbaş ailesinindir. Bu Gümüşhane halkının malıdır. Ortak değerimizdir. Ortak değerlerimize hep birlikte sahip çıkmalı ve yaşatmalıyız” şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yapılan çekiliş ile açılışa katılan 5 talihliye çeşitli hediyeler verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim