• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

DEVLET OLARAK SİZLERİN YANINIZDAYIZ

19.06.2017 16:38
DEVLET OLARAK SİZLERİN YANINIZDAYIZ
Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize eden iftar programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi ve çocuk evlerinde kalan çocuklar, koruyucu aileler ile umut evl

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize eden iftar programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi ve çocuk evlerinde kalan çocuklar, koruyucu aileler ile umut evlerinde kalan, evde bakım hizmeti alan ve rehabilitasyon merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldiler.

Programa Vali Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş’in yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Kahraman ve eşi Nurdan Kahraman, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan ve eşi İlke Danışan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yakup Pezük katıldı.

Programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yakup Pezük’ün açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Sayın Valimiz, “Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Zaman zaman hem kendim hem de eşim sizleri ziyaret ediyoruz. Ancak bunları daha da sık yapmaya gayret edeceğiz inşallah. Bir isteğiniz olursa her zaman kapımın açık olduğunu biliyorsunuz” dedi.

“Devlet Yanınızda Olmak Zorunda”

Vali Memiş, burada yaptığı konuşmada, devletin bütün vatandaşlarına eşit kamu hizmeti sunmak zorunda olduğunu dile getirerek, “Sevgili çocuklarımız, sevgili aileler, vatandaşın neye ihtiyacı varsa o ihtiyaçları gidermek devletin görevi. Vatandaşların bir kısmının ihtiyacı yol, bir kısmının ihtiyacı güvenliktir. Vatandaşların doğuştan gelen birtakım hakları, özgürlükleri ve ödevleri vardır. Devlet vatandaşın, can güvenliğini, mal güvenliğini, namusunu korumak, ihtiyacı olan eğitimi sunmak, sağlığını temin etmek ve sosyal güvenliğini sağlamak zorundadır. Herkesin ihtiyaçları farklıdır. Okay Memiş olarak benimki farklı sizlerinki farklıdır. Sizlerin ihtiyaç duyduğunuz noktada da devlet sizin yanınızda olmak zorundadır. Çeşitli gerekçelerle her zaman annelerimiz, babalarımız yanımızda olmayabilir. O gerekçelerin hiçbir önemi yoktur. Bir kısmı vefat etmiştir, bir kısmı da başka sebeplerledir. Ama sizlerin yanınızda anne babalarınız yoksa devlet olarak bizler olacağız. Ve devlet hizmet götürdüğü vatandaşından daha sonra minnet duygusunu beklemez. Bunları bir takım çıkar grupları yapar” şeklinde konuştu.

Son 15 Yılda Çok Önemli Adımlar Atıldı

Hiçbir ayrım gözetmeksizin 80 milyon vatandaşımızdan toplanan vergilerle devletin dezavantajlı gruplara da hizmet götürdüğünü kaydeden Vali Memiş, “Özellikle son 15 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hakikaten bu konuda çok büyük adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Ben bu vesileyle, sizlere daha iyi hizmet vermemizi sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Kabinenin tüm üyelerine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve çok değerli ekibine, sizlere yardımcı olan hanımefendilere, beyefendilere çok teşekkür ediyorum. Sıkıntılarınız olursa lütfen bize haber verin" dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim